Србија воз: Измена реда вожње 7. и 8. јуна на линијама до Новог Сада и Шида због радова на далеководу

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Maj.2023, 11:17

Србија воз: Измена реда вожње 7. и 8. јуна на линијама до Новог Сада и Шида због радова на далеководу

Због радова на санацији далековода изнад брзе пруге Београд Центар- Нови Сад доћи ће до затварања пруге на деоници Нова Пазова- Инђија 7. и 8. јуна 2023. године  у временском интервалу од 9:40 до 13:40 часова. Фото: Уступљена фотографија Услед наведених радова, неће саобраћати >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << следећи возови:
Inter City воз на релацији Београд Центар – Нови Сад, поласци у 10, 11, 12, и 13 часова;
Inter City воз на релацији Нови Сад- Београд Центар, поласци у 10, 11, 12, 13 часова;
Regio воз на релацији Београд Центар- Нови Сад, поласци у 10:12 и 12:15 часова;
Regio воз на релацији Нови Сад- Београд центар, поласци у 10:30 и 11:30 часова.
Возови који саобраћају на релацији Београд Центар – Шид – Београд Центар ће имати промене у реду вожње 7. и 8. јуна 2023. године и то тако што ће воз који креће из Шида у 12:03 саобраћати до Руме, а Regio воз  Београд Центар – Шид који по реду вожње креће у 12:10, ће саобраћати од 13:02 од Руме до Шида, а изостати на релацији Београд Центар (12:10) – Рума.
Србија воз позива путнике да се о реду вожње и свим евентуалним изменама благовремено обавесте на сајту Srbijavoz.rs, где могу и купити карте.
Novi Sad je grad u kom žive humani i dobri ljudi! (četvrtak, 25. maj)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Србија воз: Измена реда вожње 7. и 8. јуна на линијама до Новог Сада и Шида због радова на далеководу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.