Какав би био Нови Сад да није Новосађана и фантастичне забаве у граду? (среда, 7. децембар)

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Dec.2022, 08:00

Какав би био Нови Сад да није Новосађана и фантастичне забаве у граду? (среда, 7. децембар)

Сви градови у којима живимо и у којима смо некада боравили предодређују наш животни пут. Градове чине људи и дешавања. Ко зна какав би био Нови Сад да није свих нас који живимо у њему. Какав би био да није фантастичних, интересантних дешавања која се догађају сваког дана, па тако >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и ове среде. Фото: Градске инфо Не можемо знати какав би био наш град да није људи и дешавања. Али зато знамо да је ова среда одлична за провод, да је пуна позитивне енергије и да се у ваздуху осете празници.
Ево шта нас очекује ове среде у Новом Саду: Говорећи о градовима, њиховим становницима и дешавањима, данас можете присуствовати промоцији књиге „Градови као судбина“ Душана Микље. Промоција ће се одржати у Дигиталном омладинском центру од 19:00 часова.
Писац је у овој књизи описао године које је провео као новинар и дипломата у различитим градовима широм света. Тако је на њеним страницама оцртао мапу стварних географских одредница, и при томе је сваку од њих толико приближио читаоцима да ће имати утисак како су и сами корачали испод свих тих градских сводова.
Фото: Градске инфо У Српском народном позоришту можете погледати три представе: Аматери у 19:30 часова. На сцени Пера Добриновић Филм давне будућности, премијера филма у 19:30. на сцени Јован Ђорђевић Здрав(о) живот(е)! у 20:30 на Камерној сцени Позориште младих ће угостити „Хасанагиницу“ од 19:30 на великој сцени.
Фото: Градске инфо „Хотел 88“ је романтична прича која се игра сваког месеца у хотелу Шератон. Представља јединствени спој савременог амбијенталног театра и традиционалне комедије ситуације. Вечерас ће се одиграти од 20:00 часова.
Играју: Тамара Крцуновић, Андрија Кузмановић / Милан Марић, Јелисавета Орашанин / Анђела Јовановић и Владимир Алексић / Младен Совиљ.
Ове среде нас очекују ниске температуре, могућа је и киша. Најнижа температура која ће нас ујутру дочекати је 2 степена, док ће дневна температура у Новом Саду бити 4 степена. Прави зимски дан. Али неће нам покварити дан ни зима, ни киша.
Поједине улице ће остати без стује. ОВДЕ погледајте које.
Уживајте!
Ko su 1.300 kaplara i zašto jedna novosadska ulica nosi njihovo ime?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Какав би био Нови Сад да није Новосађана и фантастичне забаве у граду? (среда, 7. децембар) се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.