Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Mar.2024, 11:07

Дневне инфо: Најава најважнијих дешавања у Новом Саду за четвртак, 7. март (ВИДЕО)

У нашој емисији ”Дневне инфо” можете се информисати о најважнијим дешавањима у Новом Саду која нас данас очекују. За четвртак, 7. март за вас смо издвојили:  







View this post on Instagram
















>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs <<
 
A post shared by Градске инфо | Gradske info (@gradskeinfo)


-УСКОРО ГОТОВА ПОДЗЕМНА ГАРАЖА У ЦЕНТРУ
Новосађани ће ускоро моћи да користе подземну гаражу у улици Модене. Радови на изградњи нове подземне гараже у улици Модене приводе се крају и тренутно су у току унутрашњи радови, након којих следи партерно уређење. Гаража ће поседовати 267 паркинг места на три подземна нивоа, а предвиђена су и два пешачка излаза која ће бити обложена стаклом и вегетацијом.
-РАДОВИ У КАМЕНИЦИ И ЛЕДИНЦИМА
Почевши од данас, па до 15. Марта екипа ЈКП “Пут” изводиће радове на уређењу саобраћајне инфраструктуре у Сремској Каменици у улицама Васе Стајића, Митра Урошевића Ристе, Наде Љубојевић Тихе и Партизанској као и у Лединцима у улицама Златана Петровића, Змај Јовиној и Стеве Нинковића. Радови ће се изводити уз отежано одвијање саобраћаја, а извођачи моле суграђане за разумевање и поштовање саобраћајне сигнализације.
-ПРЕДАВАЊЕ КУСТОСА СРПСКЕ КУЋЕ НА КРФУ
Вечерас са почетком у 19 часова у Великој сали Дома војске Србије у Новом Саду, биће одржано предавање “Ходочашће на Крф” које ће одржати Љубомир Сарамандић, кустос Српске куће на Крфу. Присутни на предавању имаће прилику да погледају и документарну изложбу фотографија Весне Раонић под назицом “Срцем за Солунце”.
-ПОЗОРИШНА ДЕШАВАЊА
Позоришна публика у Новом Саду вечерас ће имати прилику да погледа представу позоришта из Хонгконга под називом “Прекинути сан” од 20 часова у СНП, као и “Поновно уједињење две Кореје” са почетком у 20 часова и 30 минута. На сцени Позоришта младих, са почетком у 18 часова публика ће имати прилику да погледа комад под називом “Лепотица и звер”.
-ВРЕМЕ
Четвртак у Новом Саду тмуран са могућом кишом. Минимална дневна температура износиће 5 степени, док се максимално може очекивати 9 степени целзијуса.
Сутра за вас са најновијим и најзанимљивијим информацијама колегиница Даница од 10 часова ујутру.
Kako izgleda dan pred 8. mart u Novom Sadu? ( četvrtak, 7. mart)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Дневне инфо: Најава најважнијих дешавања у Новом Саду за четвртак, 7. март (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.