Ево како данас у Новом Саду можете прославити љубав (среда, 7. фебруар)

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Feb.2024, 08:01

Ево како данас у Новом Саду можете прославити љубав (среда, 7. фебруар)

Добро јутро, Новосађани! Док се спремате за још један дан у граду који никада не спава, ево шта нас све занимљиво очекује данас! Фото: Градске инфо Прво на листи дешавања је наставак акције бесплатних мамографских прегледа, коју организују три новосадска портала – „Град Инфо“, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << „НС Уживо“ и „Војводина Уживо“.
Ако сте пропустили прилику јуче, не брините се, имате шансу данас! Дођите на Трг Слободе од 9:00 до 15:30 часова и обавите важан здравствени преглед.
Ако тражите мало љубави, добро расположење и добру храну, не пропустите “Фестивал Љубави“ испред ТЦ Променада! Од данас па све до 24. фебруара, на Платоу испред ТЦ Променада биће организован богат музички програм, а биће ту и бројне активности за све посетиоце. Ако сте гладни, ту су и штандови са храном, слаткишима, вином и поклонима за Дан заљубљених и Дан жена, као и сувенирима.
О искључењима струје и воде, као и свим сервисним информацијама информишите се ОВДЕ! Ако волите позориште, вечерас уживајте у извођењу представе „Ана Карењина“ на Великој сцени Новосадског позоришта, са почетком у 19:00 часова.
За оне који преферирају биоскопско искуство, препоручујемо филм „Северњачка утеха“, који прати шаролику групу људи са хроничним страхом од летења, заглављену на зимском острву.
Што се тиче временске прогнозе, данас можемо очекивати максималну температуру од 19 степени целзијуса, док ће минимална бити око 5 степени. Дакле, обуците се слојевито!
Све ово и још много тога чека вас данас у Новом Саду.
Banane su zdrave, ali ne treba preterivati

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ево како данас у Новом Саду можете прославити љубав (среда, 7. фебруар) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.