Најлон би ускоро могао да ради свих 7 дана: Током ове године у плану његово проширење и реконструкција – ево како ће изгледати омиљена тржни

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Jan.2024, 13:44

Најлон би ускоро могао да ради свих 7 дана: Током ове године у плану његово проширење и реконструкција – ево како ће изгледати омиљена тржни

Град Нови Сад представио је вишегодишње капиталне пројекте за 2024. годину, којих је укупно 72, а међу којима је и проширење Најлон пијаце. Фото: PrtSc Планирано је да Најлон пијаца задржи свој карактер, али и да се, како се наводи, прошири и осавремени.
Новим планом назначено је >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << да се централни улаз у пијацу налази према Темеринском путу, а споредни улази из Приморске улице и Улице др Јована Андрејевића, како би се омогућила лакша циркулација потрошача, излагача и робе.
Фото: nstrznica.co.rs Планира се проширење на парцелу некадашње гараже Путник, као и на паркинг-простор који се налази западно од садашње пијаце, а у плану је изградња објеката са пословно-трговачким, угоститељским и административним садржајима. Прошириваће се и паркинг простор уз пијацу. У плану је изградња јавне гараже уз Улицу др Јована Андрејевића и на отвореним паркинг-просторима у регулацијама Темеринског пута, Приморске улице и Улице др Јована Андрејевића.
Фото: nstrznica.co.rs Како је најављено из ЈКП “Новосадска тржница”, Најлон пијаца би након завршетка јавног увида и реализације комплетног пројекта, могла да ради свих седам дана у недељи.
– Уколико буде било потребе за тим, ако видимо да суграђани желе да Најлон пијаца ради и другим данима у недељи осим викенда, бићемо отворени да то испунимо – истакла је за Милица Ђурић из ЈКП “Новосадска тржница.
Најлон пијаца је највећа новосадска пијаца. Процењује се да омиљену новосадску пијацу многих суграђана сваке недеље посети и више од 50.000 људи.
Dnevne info: Najava najvažnijih dešavanja u Novom Sadu za utorak, 23. januar (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Најлон би ускоро могао да ради свих 7 дана: Током ове године у плану његово проширење и реконструкција – ево како ће изгледати омиљена тржница многих Новосађана се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.