Ведрији понедељак пред нама! (понедељак, 7. август)

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Avg.2023, 07:00

Ведрији понедељак пред нама! (понедељак, 7. август)

Након викенда који је био препун кише, облака и лошег времена понедељак пред нама је нешто ведрији и без падавина. Дневна температура ће се кретати од 14 до 24 степена. Фото: Градске инфо Ево шта нас очекује у Новом Саду овог понедељка: Олуја и временске непогоде су направиле велику >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << штету у „coffee & food“ бару „Магацин“. Овог понедељка добра вест је да се свирке у „Магацин“ враћају. Кухиња не ради, али ради башта и овог понедељка се можете одлично провести јер наступају Ивана Штрбац и Милан Петковић од 20:00 часова.
А вечерас од  20:00 часова у СКЦНС Фабрику љубитеље нешто тврђег звука очекује бенд “I AM MORBID“. Фото: Градске инфо У склопу нове МорбидФест турнеје бенд ће прокрстарити Европом и одсвирати ексклузивне наступе у више од тринаест земаља и на тај начин фановима поново донети дух легендарних издања која представљају темеље дед метал звука.
На бини ће им се придружити гитарски дуо: Bill Hudson (North Tale, Doro, Circle II Circle) i Richie Brown (Trivium, The Absence, Mindscar).
Улазнице за концерт можете да купите на свим „Gigstix“ продајним местима и онлајн.
На Штранду као и сваког понедељка одржава се „Хуманитарни понедељак“. Овог понедељка акција „Хуманитарни понедељак“ биће намењена Анабели Кулачанин.
Данас се улаз на плажу неће наплаћивати, а карту ће заменити добровољни прилози посетилаца у складу са њиховим финансијским могућностима. Кутије у које ће грађани моћи да приложе помоћ биће постављене уз капије Штранда од 8 до 19 часова.
Анабела је рођена 2009. године, оболела је од Дауновог синдрома, уз бројне тегобе изазване последицама ове болести, због чега су јој потребне терапије дефектолога, физиотерапеута, логопеда, дерматолога… Мајка јој је самохрани родитељ, уз то је и незапослена, живе у подстанарском стану, што додатно отежава њихову ионако тешку животну ситуацију.
Средства која ће се прикупљати биће намењена за неопходне терапије као и адекватна помагалa – наочаре,  лекове и суплементе за побољшање стања у ком се налази.
Фото: Градске инфо Добро је да знате и да Топлана данас почиње радове на реконструкцији вреловодних прикључака у две улице. У улици Лукијана Мушицког 36 и у Радничкој улици, за објекте од броја 23 до броја 27. Због поменутих радова, према Решењу Градске управе за саобраћај и путеве, привремено ће бити измењен режим саобраћаја у зони радова.
Фото: Pixabay/Taken У Радничкој улици: Током извођења радова за саобраћај ће бити затворен део саобраћајне траке испред објеката од броја 23 до броја 27 у Радничкој улици, а саобраћај ће се одвијати уз наизменично пропуштање возила, са ограничењем брзине кретања на 30 km/h. Део Радничке улице испред објеката од броја 23 до броја 27, током једног дана на почетку извођења радова биће затворен за потребе ископавања вреловодног рова. Након тога важиће горе поменути режим одвијања саобраћаја.
У улици Лукијана Мушицког: За време трајања радова укида се пешачка стаза, као и део паркиралишта у зони радова у Улици Лукијана Мушицког од броја 34 до броја 40.
Напомена: У обе улице планирани рок за завршетак радова је 31. август 2023. године.
Поједине улице ће остати без струје. ОВДЕ погледајте које.
Уживајте!
Prva novosadska lečilišta (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ведрији понедељак пред нама! (понедељак, 7. август) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.