Хуманитарна аукција слика у недељу, 7. маја

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Apr.2023, 12:27

Хуманитарна аукција слика у недељу, 7. маја

У недељу 7. маја, у 19 часова, у ресторану Kalem by ZAK у Новом Саду, одржаће се хуманитарна аукција слика. Фото: Фондација Тате Новосађани На лицитацији коју организује Фондација Тате Новосађани биће изложени радови познатих уметника из Новог Сада и целе Србије, а програм ће водити >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << део екипе хумористичке серије „Државни посао“.
Како кажу организатори ове хуманитарне аукције, поред могућности да свој дом оплемените ремек делима признатих домаћих аутора, куповином ових слика учинићете и добро и хумано дело. Сав излицитирани приход намењен је лечењу четрдесетједногодишње Новосађанке Маје Давидовић, која се бори са тешким обликом карцинома.
Зато организатори позивају све суграђане који цене уметност, а у могућности су и имају жељу да учествују у прикупљању средстава за Мајино лечење, да дођу и одаберу слику која им се највише допада. Осим што ће њихова колекција постати богатија за уметнину више, у исто време ће и шансе за живот наше суграђанке бити веће.
Маји такође можете помоћи и донацијом на текући рачун Фондације Тате Новосађани: 340-11024555-64 са сврхом уплате за Мају, као и слањем СМС поруке било које садржине на 6880.
Слике које ће бити лицитиране можете погледати на линку.
Bejbi utorak u Novom Sadu! (utorak, 25. april)

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Хуманитарна аукција слика у недељу, 7. маја се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.