Сајам књига на Новосадском сајму од 7. до 13. марта

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Feb.2023, 09:13

Сајам књига на Новосадском сајму од 7. до 13. марта

Сајам књига ће, у 2023. години у којој Новосадски сајам обележава век постојања, бити одржан од 7. до 13. марта. Фото: PrtSc/sajam.net/sr Манифестација ће окупити излагаче из области књижевности, медије, издаваче из Србије и Региона, издаваче са делима на језицима националних заједница… >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs <<
Посетиоце Сајма књига у Новом Саду, очекују „Дани Лазе Костића“, са истоименом наградом, премијерна издања, бројне промоције, атрактивни програми, Поклон-игра за посетиоце, изложбе, фестивали и значајни попусти. Незаобилазан је и контакт са пословном публиком. Поред Награде „Лаза Костић“, која се уручује за најбоље издање између два Сајма, биће додељена и Награда за издавачки подухват и за дечју књижевност, Специјално признање, као и Награда „Захарије Орфелин“ за најлепшу књигу.
У истом термину одржавају се 27. међународна изложба уметности „Art Expo“, као и 18. међународни сајам образовања „Путокази“, који 9. и 10. марта промовише профиле образовних институција у земљи и иностранству.
Радно време приредби је од 10 до 20 часова, а улаз се не наплаћује.
Repertoari bioskopa za ponedeljak, 20. februar

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Сајам књига на Новосадском сајму од 7. до 13. марта се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.