Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Mar.2024, 11:01

Дневне инфо: Најава најважнијих дешавања у Новом Саду за среду, 6. март (ВИДЕО)

У нашој емисији ”Дневне инфо” можете се информисати о најважнијим дешавањима у Новом Саду која нас данас очекују. За среду, 6. март за вас смо издвојили: @gradskeinfo
”Е-ВАУЧЕР” #viral #fyp #foryoupage #serbia #tiktok #serbiatiktok #dnevneinfo #gradskeinfo #evaucer
♬ original sound – gradskeinfo
”Е-ВАУЧЕР” Министарство >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << информисања и телекомуникација и Mинистарство туризма и омладине потписали су Споразум о пословној сарадњи два министарства у циљу израде софтверског решења „Е-ваучер“ који ће омогућити да се целокупна шема доделе ваучера за субвенционисано коришћење смештаја у Србији, реализује електронски што ће још више убрзати процес.
КОВИЉ БЕЗ ВОДЕ Због планираних радова Електродистрибуције Нови Сад, без воде ће од 8 часова и 30 минута до 13 сати бити цело насеље Ковиљ.
”ПРЕКИНУТИ САН” У СНП-У У среду 6. марта и четвртак 7. марта 2024 године на сцени Пера Добриновић Српског народног позоришта у Новом Саду, са почетком од 20 часова, чувено Хонгкошко позориште ЗУНИ извешће представу „Прекинути Сан“ у режији пионира експерименталне уметности и једног од најутицајнијих уметника у Азији Данy Јунга.
ПРЕДАВАЊЕ ”КОНЗЕРВАЦИЈА ПРЕДМЕТА ОД СТАКЛА” Вечерас у 18 сати у Музеју Војводине као пратећи програм изложбе Стакло, одржаће се предавање: Конзервација предмета од стакла. Предавачица је Маја Живковић, конзерватор из Народног музеја Србије.
”ИЗЛАЗНЕ ПУТАЊЕ” У КЦНС Изложба Тамаре Секулић „Излазне путање“ можете погледати до 8. марта у Малом ликовном салону Културног центра Новог Сада.
БИОСКОП Репертоар новосадских биоскопа препун је квалитетних филмова. Један, који наши суграђани тренутно издвајају, свакако је „Dune – Part two“.
ВРЕМЕ Данас нас очекује променљива облачност са сунчаним интервалима и могућом краткотрајном кишом. Већи део дана биће ипак суво. Минимална температура биће 6 степени, док ће максимална износити 18 степени целзијуса.
Пратите нас и сутра. Колега Милан вам доноси све актуелне догађаје који су пред нама.
Obnova Almaškog kraja: Najstariji novosadski kvart u novom ruhu (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Дневне инфо: Најава најважнијих дешавања у Новом Саду за среду, 6. март (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.