Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Dec.2023, 11:00

Дневне инфо: Најава најважнијих дешавања у Новом Саду за среду 6. децембар (ВИДЕО)

У нашој емисији ”Дневне инфо” можете се информисати о најважнијим дешавањима у Новом Саду која нас данас очекују. За среду, 6. децембар за вас смо издвојили: @gradskeinfo
НАСТАВАК АКЦИЈЕ „САДИМО САДА ЗА БУДУЋНОСТ НОВОГ САДА“ #viral #fyp #foryoupage #serbia #tiktok #serbiatiktok #vestinovisad #dnevneinfo #gradskeinfo >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs <<
♬ original sound – gradskeinfo
НАСТАВАК АКЦИЈЕ „САДИМО САДА ЗА БУДУЋНОСТ НОВОГ САДА“ Акција садње ЈКП Градског зеленила, Градске управе за заштиту животне средине и Радне групе „Зелена столица“ под називом ”Садимо сада за будућност Новог Сада” која је почела јуче, наставља се данас у 10 часова, али овога пута на Штранду.
У склопу акције биће засађене нове саднице липе, јасена, кугластог багрема и пирамидалног храста.
ЗМАЈЕВ ДАН У ДОЦ-У У склопу ”Децембарски змајдана лепих речи” данас се одржава Змајев дан. У Дигиталном омладинском центру Градске библиотеке у Новом Саду програм почиње у 12 часова, а обхватаће беседу о Јовану Јовановићу Змају, уручење награде ”Раде Обреновић”аутору најбољег романа за децу и младе у 2023. години и награде ”Сигридруг” победницима 32. Фестивала монодраме за децу.
ИЗЛОЖБА УДРУЖЕЊА УМЕТНИКА „ЛИКОВНИ КРУГ“ У 18 часова у Културној станици Еђшег биће отворена 27. годишња изложба удружења уметника „Ликовни круг“.
”Ликовни круг” је једна од највећих неформалних колонија уметника на свету која на простору Петроварадинске тврђаве окупља 115 уметника. На овогодишњој изложби представиће се 49 аутора у различитим ликовним техникама, а можете је посетити све до 17. децембра.
„IIMPROVEMENT“ СТУДЕНТСКИ САЈАМ „IImprovement“ сајам запошљавања, који је намењен студентима биће одржан данас на Факултету техничких наука са почетком у 10 часова.
Студенти ће имати прилику да у разговору са представницима компанија које узму учешће на овогодишњем Сајму сазнају информације по питању обављања студентских пракси, волонтирања, али и о слободним радним местима које компаније нуде, а које студентима стоје на располагању након завршетка факултета.
ПОЗОРИШНИ РЕПЕРТОАР У СНП У Српском народном позоришту у 19 часова и 30 минута на сцени Пера Добриновић игра се представа ”Виолиниста на крову”, док се у истом позоришту у 21 час игра представа ”Чернобиљска молитва”.
БИОСКОП У биоскопима је тренутно актуелна нова узбудљива анимирана авантура за најмлађе под називом ”Пачија посла”.  Док породица Малард креће на југ како би презимили, њихови добро осмишљени планови почињу врло брзо да се кваре. Искуство ће их натерати да прошире своје хоризонте, да буду расположени да склопе нова пријатељства и постигну више него што су икада могли и да замисле.
ВРЕМЕ Пред нама је хладнији дан са повременим пљусковима. Најнижа могућа температура износиће 1 степен, а жива у термометру се данас неће подићи изнад 3 степена.
„Umesto u kafanu, pošao u šetnju“ – Čika Jova Zmaj „izlečio“ Đuru Jakšića od alkohola, a ovaj proslavio na najgori mogući način

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Дневне инфо: Најава најважнијих дешавања у Новом Саду за среду 6. децембар (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Povezane vesti

Дневне инфо: Најава најважнијих дешавања у Новом Саду за четвртак, 7. децембар

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Dec.2023, 10:58

У нашој емисији ”Дневне инфо” можете се информисати о најважнијим дешавањима у Новом Саду која нас данас очекују. За четвртак, 7. децембар за вас смо издвојили: @gradskeinfo...

Nastavak na GradskeInfo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.