Радови на Телепу мењају трасе линија 6 и 12

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Sep.2022, 11:10

Радови на Телепу мењају трасе линија 6 и 12

У складу са решењем Градске управе за саобраћај и путеве, због вреловодног прикључка у Улици Ћирила и Методија, од улица Фејеш Кларе до Шарпланинске, 03. октобра привремено се мењају трасе линија број 6 и 12. Фото: Градске инфо Линија број 6 Смер са Подбаре
Од раскрснице улица >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Фејеш Кларе и Ћирила и Методија аутобуси ће саобраћати право Улицом Фејеш Кларе, скретати десно у Улицу Станоја Главаша, десно у Улицу Сентелеки Корнела до Улице Ћирила и Методија, одакле ће настављати редовном трасом кретања.
Смер са Адица
Од раскрснице улица Ћирила и Методија и Сентелеки Корнела аутобуси ће скретати десно у Улицу Сентелеки Корнела, лево у Улицу Станоја Главаша, лево у Улицу Фејеш Кларе до раскрснице са Улицом Ћирила и Методија, одакле ће настављати редовном трасом кретања.
На измењеном делу трасе аутобуске линије број 6 користиће се постојећа стајалишта других линија, као и привремено стајалиште у улици ћирила и методија испред кбр. 95 (смер са адица). Линија број 12 Смер из центра
Од раскрснице улица Фејеш Кларе и Станоја Главаша аутобуси ће скретати лево у Улицу Станоја Главаша, десно у Улицу Сентелеки Корнела до аутобуског стајалишта, где ће издржавати време до наредног поласка.
Смер са Телепа
Од полазног стајалишта у Улици Сентелеки Корнела аутобуси ће саобраћати право Улицом Сентелеки Корнела, скретати десно на Булевар патријаха Павла, десно у Улицу Фејеш Кларе до раскрснице са Улицом Ћирила и Методија, одакле ће настављати редовном трасом кретања.
На измењеном делу трасе аутобуске линије број 12 користиће се постојећа стајалишта других линија. Privremena izmena trase linije 21 u Šangaju

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Радови на Телепу мењају трасе линија 6 и 12 се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.