Izvor: Luftika.rs, 01.Apr.2017, 08:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

5 razloga zašto muškarac uživa u ženskom orgazmu!

Muškarci su najsrećniji u krevetu kad i njihova partnerka pokazuje da uživa svim čulima. Zato im je jako važan ženski orgazam, a ako nije onda imate pogrešnog partnera.
Osim što im žensko zadovoljstvo podiže ego i samopouzdanje, postoji još mnogo razloga zašto im je i žensko uživanje bitno.
Misija uspešno izvršena Muškarci vole da se nadmeću i da imaju osećaj da su dobro obavili zadatak – na poslu, u fudbalu s prijateljima, a pogotovo u krevetu. S obzirom >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << na to da seks ne jamči vrhunac za ženu, vaš orgazam je objektivni dokaz koji potvrđuje da je vešt među čaršavima.
Voajersko zadovoljstvo Ženski orgazam popraćen je grčenjem mišića, izvijanjem leđa, grickanjem usana i crvenenjem različitih delova tela. Sve su to prizori koji ga uzbuđuju i dodatno mu povećajavaju seksualno zadovoljstvo. Drugim rečima – vaš orgazam hrani njegov orgazam.
Stenjanje ga uzbuđuje Vaši uzdasi su poput jednostavnog sistema za navođenje koji ga usmeravaju gde treba ljubiti, lickati i dodirivati, a koja područja treba izbegavati. Uzvik zadovoljstva prilikom orgazma će ubrzati i njegov put prema orgazmu. Neće mu smetati ni činjenica da komšije prisluškuju.

via GIPHY
Orgazam vas zbližava i usrećuje Nakon orgazma mozak se topi u oksitocinu – supstanci koja poboljašava raspoloženje, čini vas srećnima i emotivno povezanima. On zna da se seksualno zadovoljstvo skriva u razmeni, pa je srećan samo onda kada ste i vi zadovoljeni.
Vi imate supermoći Retke su žene koje mogu postići višestruke orgazme, ali ipak reč je o sposobnosti koja je rezervisana samo za nežniji pol. Da, zbog toga su ljubomorni, ali i zadivljeni vašim telesnim mogućnostima. Vaše telo je tajna koju žele detaljno da otkriju. Dopustite im.
Zašto muškarci odjednom OPET počnu da se javljaju?

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.