Овог уторка бесплатан улаз у позориште за све жене! (уторак, 5. март)

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Mar.2024, 08:01

Овог уторка бесплатан улаз у позориште за све жене! (уторак, 5. март)

Овај уторак ће бити тмуран, уз мало кише, температура ће се кретати од 6 до 17 степени. Фото: Градске инфо Ево шта нас очекује у Новом Саду овог уторка осим кише:
Поводом Међународног дана жена, слободан улаз за даме данас на представу Антигона – лепо је кад паднеш на мекано, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у режији Романа Николића.
Представа је титлована на српски језик и почиње у 19.00 часова Фото: Градске инфо У Позоришту младих на репертоару је представа „Како и зашто убити мужа“ од 19:30 часова.
Фото: new.gigstix.com Комедија о милион разлога зашто убити мужа, настала је након бурне реакције нежног пола на приручник „Како и зашто убити супругу“. Наиме аутор овог дела Антонио Амури оптужен је за мушки шовинизам, после чега је уследио и приручник намењен дамама.
У овој урнебесној комедији жене ће успети да пронађу на који тип мужа су осуђене, са подробним објашњењем понашања и маштовитим препорукама за уклањање. Ту ће се наћи различити типови супруга, од кућног мајстора, хипохондра, сексуалних манијака, размажених кретена – наводе организатори.
Ова комедија према романима италијанског књижевника Антониа Амуриа до сада је реализована на бројним позорницама, а духовито описани вербални окршаји у браку препуном трзавица насмејали су публику широм света.
У Српском народном позоришту на репертоару су две представа: Представа „Охридска легенда“ од 18:00 часова Представа „Била једном једна земља“ од 21:00 час Стeнд aп наступ Антеа Травизиа у Дому културе. Фото: new.gigstix.com Анте Травизи је двадесето-једанаестогодишњак родом из Сплита. Бави се станд уп комедијом од почетка 2016. године. Иницијално је био члан огранка Студио Смијеха Сплит. Поткрај 2018. године настаје колектив Сплицка Сцена гдје је резидент комичар од оснутка све до данас. Засад броји иза себе преко 600 наступа диљем Хрватске и у регији.
Уживајте!
Bukovac – sve popularnije prigradsko mesto, idealno za dobar život, ali i rekreaciju (FOTO, VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Овог уторка бесплатан улаз у позориште за све жене! (уторак, 5. март) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.