Шта радити са децом овог петка? (петак, 5. јануар)

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Jan.2024, 08:00

Шта радити са децом овог петка? (петак, 5. јануар)

И док кувате прву јутарњу кафу овог јутра сигурно размишљате и питате се: „Шта са децом данас?“. Данас нема отварања поклона, све су отворили што се могло отворити. Нема везивања очева, не долази фамилија на ручак да их анимира мало. Фото: Градске инфо Не иде да још један дан проведу >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << једући слаткише из пакетића и да буље у телефоне. И вама је већ доста играња „Не љути се човече“. Сложили сте и све слагалице које је донео Деда Мраз… Некако смо успели да их анимирамо ових дана, али данас је дан који може бити критичан ако останете код куће. Данас их треба извести у неки провод, негде се морају забавити и уморити, вечерас морају мало раније на спавање. Ред би био. Пошто ће сутра опет имати изговор да заглаве и оду на спавање после поноћи.
Ми смо наравно за вас истражили како да се данас проведете и ви и клинци и да уживате у данашњем дану који ће бити сличан јучерашњем, малкице кишан, али топао! Са највишом дневном темепратуром до 15 степени и најнижом дневном 3 степена. Можда сте забoравили да су Новосадске дечије Зимзарије почеле 22. децембра свечаним отварањем у тржном центру Биг, и да ће Новосађани моћи да их посете све до 12. јануара.
Фото: www.muzejvojvodine.org.rs Ово је програм за данас у Биг шопинг центру и у Музеју Војводие:
Биг шопинг центар
Од 18.00 до 18.30 „АВАНТУРА ЈЕДНОГ ИРВАСА” – представа за децу
Од 19.30 до 19.15 „ВЕРТЕП НАПРАВИ, МАЛОГ ИСУСА ПРОСЛАВИ” – креативна радионица ДКЦНС
Од 19.15 до 20.00 „ЦАРЕ, ПАЦАРЕ КОЛИКО ЈЕ САТИ…” – перформанс/игра разбибрига за целу породицу
Музеј Војводине
Од 10:00 до 12:00 часова за децу узраста од 5 до 10 година.
СРЕЋАН ТРЕНУТАК ЗА МОЈ КУТАК – Божић и Нова година су најлепши и најдуже ишчекивани празници. Причаће се приче о Божићу, јелци, поклонима, украсима и осталим божићним чаролијама.
Направите свечану атмосферу и у вашем кутку!  Научићете да правите украсе и украшавате дечију собу.
Обавезна пријава на телефон: 021/525 059.
Организатори манифестације „Ледена шума“ су за све посетиоце Дунавског парка припремили богат културно-уметнички програм. Концерти класичне и модерне музике, плесни наступи, креативне радионице за децу само су део свакодневног садржаја Ледене Шуме.
Клизање ће се организовати до 14. јануара 2023.године у следећим сменама: 1 смена |09:00 – 10:30|
клизање радним данима бесплатно за децу до 12 година
2 смена | 11:00 – 12:30 |
7 дана у недељи
3 смена | 13:00 – 14:30 |
7 дана у недељу
4 смена | 15:00 – 16:30 |
7 дана у недељи
5 смена | 17:00 – 18:30 |
7 дана у недељи
6 смена | 19:00 – 20:30 |
7 дана у недељи
7 смена | 21:00 – 22:30 |
7 дана у недељи
Обавезна куповина карте на продајном месту у Леденој шуми (кућица за продају карата). Карта се купује данас за данас, није могућа куповина за неки други дан.
Радним данима у термину од 9.00 до 10.30 за децу је неопходно преузети бесплатну карту у кућици за продају карата. Карта важи за један термин и за једну особу.
Цена улазнице је 400 динара (и за децу и за одрасле) радним данима и викендом. Фото: Facebook.com/kuptelepa Куп Телепа се традиционално одржава десету годину заредом и има за циљ промоцију свог краја и прикупљање помоћи најугроженијима. Ове године помоћи ће ићи малом комшији, осмогодишњем Луки Јовановићу који води храбру битку за своје здравље. Болује од церебралне парализе, има и уграђен сант у глави због хидроцефалуса, и уграђен кохлеарни имплант због тешког остецења слуха, говор није развијен.
Сав приход прикупљен добровољним прилозима намењен је малом Луки. Кутија ће се налазити на улазу у салу а од ове године кутије за помоћ биће постављене на још неким местима.
Добровољне прилоге могуће је оставити у кутијама у следећим објектима: Сала ОШ „Јожеф Атила“-Куп Телепа Пиканте Ресторан Росето кафе ресторан Ливорно пицерија Нс џим Ози теретана Синерџи тренинг центар Пекара Сајам Вршачка Пицерија Тигар Код Брке ресторан бар Минаква фитнес Обелиx роштиљница Кафе Прича Сви који буду желели да се прикључите могу нам се јавити и кутије ће бити достављене на жељену локацији,
Идеја је да и ова акција буде традиционална и да се прошири на све угоститељске,спортске,пословне и друге објекте који се налазе на Телепу и да траје док се игра Куп Телепа.
Програм турнира  за данас, 5. јануар од 17:00 часова. Учествоваће 32 екипе иако је интересовање као и до сада далеко веће. Ово ће бити први догађај у сали која је реновирана после суперћелијских олуја које су нанеле огромну материјалну штету и потпуно уништиле кров.
Уживајте!
Dešavanja u Novom Sadu u januaru mesecu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Шта радити са децом овог петка? (петак, 5. јануар) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.