Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Dec.2023, 11:02

Дневне инфо: Најава најважнијих дешавања у Новом Саду за уторак 5. децембар (ВИДЕО)

У нашој емисији ”Дневне инфо” можете се информисати о најважнијим дешавањима у Новом Саду која нас данас очекују. За уторак, 5. децембар за вас смо издвојили: @gradskeinfo
НОВА КУЛТУРНА СТАНИЦА У НОВОМ САДУ #viral #fyp #foryoupage #serbia #tiktok #serbiatiktok #dnevneinfo #gradskeinfo #vestinovisad #novisadvesti
♬ original >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << sound – gradskeinfo
НОВА КУЛТУРНА СТАНИЦА У НОВОМ САДУ Данас је завршен рок за пријаву на конкурс за изградњу Културне станице ”Ново насеље”. Нови Сад ће ускоро постати богатији за још једну културну станицу која ће се налазити на углу Бате Бркића и Сељачких буна.
Нова културна станица садржаће велику и малу мултифункционалну салу за пројекције, концерте, представе и сличне манифестације. Такође, поседоваће и музички студио, изложбени простор, просторе намењене радионицама, предавањима и библиотеку.
Предвиђена је и гаража у нивоу сутерена, а у летњим месецима кровна тераса користиће се за активности на отвореном.
32. ФЕСТИВАЛ МОНОДРАМЕ ЗА ДЕЦУ У склопу манифестације „Децембарски змајдани лепих речи“ која се одржава до 10. децембра, данас почиње 32. Фестивал монодраме за децу. Програм је заказан за 10 часова у Позоришту младих.
„ПАЛО ИЊЕ, ПАО СНЕГ“ У ПОЗОРИШТУ МЛАДИХ У истом позоришту, у 19 часова и 30 минута очекује вас тамбурашки мјузикл под називом ”Пало иње, пао снег”.
„КРЦКО ОРАШЧИЋ“ У СНП-У Балет великог композитора Петра Иљича Чајковског „Крцко Орашчић“ одиграће се данас у 19 часова на сцени Јован Ђорђевић Српског народног позоришта.
Тај балет се већ више од једног века изводи у целом свету, у различитим верзијама, које мање или више одступају од оне, оригиналне, која је први пут представљена публици у Маријинском театру у Петербургу 6. децембра 1892.
ТРИБИНА „ЈА МОГУ СВЕ“ У КС ЕЂШЕГ „МултиС“ Удружење оболелих од мултипле склерозе у Културној станици Еђшег организује трибину под називом „Ја могу све!“ Трибина почиње у 12 часова.
БИОСКОП Као и сваког уторка, у биоскопима влада ”happy hour“ и карту можете набавити по јефтинијој цени него осталим данима. Међу Новосађанима је тренутно популаран филм „Lost Country“.
ВРЕМЕ Данас нас очекује нешто топлији дан од јучерашњег. Овај уторак ће бити делимично облачан, док ће најнижа могућа температура износити 1 степен, а највиша 7 степени целзијуса.
„Umesto u kafanu, pošao u šetnju“ – Čika Jova Zmaj „izlečio“ Đuru Jakšića od alkohola, a ovaj proslavio na najgori mogući način

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Дневне инфо: Најава најважнијих дешавања у Новом Саду за уторак 5. децембар (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.