У Новом Саду затишје пред буру! (среда, 5. јул)

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Jul.2023, 07:01

У Новом Саду затишје пред буру! (среда, 5. јул)

Мало кише, мало облака и мало грмљавине ове среде у Новом Саду! И поред кише и релативно облачног времена ове среде максимална дневна температура биће 28 степени. Фото: Градске инфо Од 8:00 сати ујутру због планираних радова на обевезној ревизији трафостаница на ТО „Југ“, доћи >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ће до поремећаја у испоруци топлотне енергије за припрему топле потрошне воде за објекте на конзумном подручју ТО „Југ“.
Напомена: Нормализација у испоруци топлотне енергије за припрему топле потрошне воде очекује се истог дана, у послеподневним часовима.
Поједине улице ће остати без струје. ОВДЕ погледајте које!
Због планираних радова на водоводној мрежи без воде ће од 8 до 15 сати бити следеће улице у Каћу: Фото: Pixabay/TheOtherKev Улица Партизанска (од Светозара Милетића до Иве Лоле Рибара), Народне војске (од Жарка Зрењанина до Партизанске) и Славка Родића Напомена: Постоји могућност да ће у току радова, уколико за тим буде потребе, блокада водоводне мреже бити продужена и проширена.
Малишани се могу забавити на Новосадском Биг дечијем лету. Програм за данас погледаје ОВДЕ.
У Музеју Вовјодине од 10 до 12 часова, радионица за децу узраста од 5 до 10 година
БИО ЈЕДНОМ ЈЕДАН СЛИКАР….
Пред портретом Ђуре Јакшића започињемо причу Био једном један сликар…Деца ће се упознати са животом и уметничким стваралаштвом Ђуре Јакшића. Ко је био Ђура Јакшић? Зашто га сматрамо за једног од најистакнутијих личности наше културне прошлости? Отпутоваће у време када је живео сликар и разговарати о обичајима и животу некада и сада…Следи ликовна радионица.
Уживајте!
Novosadski „Stonehenge“ – neobičan spomenik „sakriven“ nadomak Novog Sada, posvećen lokalnim herojima (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак У Новом Саду затишје пред буру! (среда, 5. јул) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.