Пријаве за предавање „Матрикс друштвених мрежа“ отворене до 5. јуна

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Jun.2023, 09:16

Пријаве за предавање „Матрикс друштвених мрежа“ отворене до 5. јуна

У оквиру активности пројекта ЕУГЛОХ, Универзитет у Новом Саду организује онлајн научно-популарно предавање „Social Networks Matrix“ (Матрикс друштвених мрежа), које ће се одржати 6. јуна 2023. године. Фото: Pixabay/Pixelkult Предавање ће бити одржано од 12 до 13 часова и отворено је за све заинтересоване >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << чланове академске заједнице Универзитета и свих партнера у ЕУГЛОХ мрежи. Предавање ће бити на енглеском језику.
Предавање ће одржати доц. др Ернест Шанца са Департмана за математику и информатику Природно-математичког факултета. За присуствовање предавању неопходна је претходна регистрација, која је отворена до 5. јуна 2023. године.
Друштвене мреже су незаменљиви део нашег свакодневног живота. Свако од нас припада једној, а неретко и већем броју друштвених структура, и остварује интеракције са члановима истих група. Свака особа настоји да испуни динамичну креацију која обухвата персонално и друштвено уз коришћење одређених уверења и простора и тако постигне општу сагласност односно прихватање припадника друштвених мрежа.
Циљ овог предавања јесте да се учесници на једноставном нивоу и на нивоу примењене математике упознају са методама које наука примењује, анализирајући исте, углавном сложене структуре и међусобно повезивање које се догађа унутар њих и тако обезбеди одговоре на следећа питања:
Шта су друштвене мреже и како се оне користе? Улога друштвених мрежа – повратак у историју и околности из књига Друштвене мреже – медијуми за учење и развој Односи Influencer – follower Достизање прихватања – „шведски сто мишљења“ Да ли постоји рецепт за владање светом? Izabrani studenti dobitnici nagrada za naučne i stručne radove za školsku 2022/23. godinu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Пријаве за предавање „Матрикс друштвених мрежа“ отворене до 5. јуна се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.