Нови Сад поразом од Лознице пао на 5. позицију у Првој лиги Србије

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Apr.2023, 22:14

Нови Сад поразом од Лознице пао на 5. позицију у Првој лиги Србије

У 29. колу Прве лиге Србије Нови Сад поражен је од екипе Лознице резултатом 0:2 (0:0). Новосађани су овим поразом пали на 5. позицију на табели, престигла их је екипа Јединства која је славила против Сремске Митровице. Фото: РФК Нови Сад Стрелци за госте су били Комарчевић у 55. и >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Вићентијевић у 73. минуту.
Лозница је од старта кренула офанзивно, јасно је било да је екипа Александра Јањића на ово гостовање дошла по сва три бода, веома битна у борби за опстанак.
Гости су играли висок пресинг, на шта „Канаринци“ нису имали одговор. У првих 20. минута играло се на средини терена и чинило се као и да и једни и други чекају грешку противника. У првом полувремену су обе екипе имале само по један ударац у оквир гола, те голмани нису имали много посла.
У друго полувреме гости су ушли знатно конкретније и већ у 54. минуту Лозница је стигла до вођства. Комчаревић који је на полувремену ушао уместо Пантића је искористио грешку голмана Елесина и постигао гол за 0:1. Ч
инило се да ће овај гол пробудити успаване Канаринце, али се то није десило. Били су изабраници Бранка Жигића безидејни, играли су без воље, тако да су само једном запретили у другом полувремену преко Јокића.
У 73. минуту Вићентијевић, најбољи играч овог меча, је још једном показао да се налази у одличној форми. Направио је два три одлична потеза, а онда шутирао, а голману Владану Елесини није остало ништа друго него да извади лопту из мреже, за коначан резултат 2:0.
Zajednica Superlige Srbije zvanično odložila meč između Čukaričkog i Partizana

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Нови Сад поразом од Лознице пао на 5. позицију у Првој лиги Србије се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.