Ванредан превоз учесника 46. Фрушкогорског маратона

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Apr.2023, 15:34

Ванредан превоз учесника 46. Фрушкогорског маратона

За  учеснике 46. Фрушкогорског маратона ЈГСП „Нови Сад“ у суботу, 22. априла, од 05:45 до 10:00 часова   (по потреби) организоваће ванредан превоз из Новог Сада за Поповицу са два терминала. Фото: Градске инфо – Железничка станица, полазно аутобуско стајалиште линија 71-74. Пријем >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << путника обављаће се и на аутобуском стајалиштима код Моста слободе, у центру Сремске Каменице (опционо и на окретници Војиново, уколико буде места у возилима).
Булевар ослобођења, аутобуско стајалиште Мост слободе/Лимански парк. Аутобуси ће обављати пријем путника и на стајалишту у центру Сремске Каменице (опционо и на окретници Војиново, уколико буде места у возилима)
Повратак са Поповице (од Мајданске улице до Железничке станице) биће организован у суботу по завршетку маратона до 22:00 (последњи полазак је у 24:00 часа). Стајалишта са Поповице до Железничке станице су следећа: Поповица, окретница Војиново, центар Сремске Каменице, редовна стајалишта на Булевару ослобођења.
Аутобуси ће бити видно обележени плакатима “ФРУШКОГОРСКИ МАРАТОН“.
Цена карте (ванредан превоз) у једном правцу је у складу са званичним ценовником и износи 65,00 динара. На ванредним поласцима не важе претплатне, као ни било који вид повлашћених возних карата.
Карте за превоз до Поповице моћи ће да се купе у аутобусу на платоу испред Железничке станице, у „покретној“ благајни код Лиманског парка, као и код возача у возилу.
У повратку са Поповице карте ће се продавати у обележеном минибусу, постављеном код привремене окретнице на раскрсници Фрушкогорског пута и Мајданске улице.
Како би се саобраћај што ефикасније одвијао, ЈГСП Нови Сад моли путнике да купују возне карте на привременим продајним местима (ван аутобуса) и да припреме тачан износ новца за карту, те да не чекају задњи моменат за превоз до Поповице. Организован ванредан превоз учесника маратона биће организован и у недељу, 23.04.2023. године. Поласци од Железничке станице до Поповице су у 10:00 и 10:40 часова, док је повратак за Нови Сад у 15:00 часова.
Otvorena trinaesta „NS Bajk“ biciklistička sezona (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ванредан превоз учесника 46. Фрушкогорског маратона се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.