Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Okt.2023, 13:52

Одличне вести за најстарије суграђане У Нови Сад пристигло 43.000 пензионерских картица – уведено ново радно време шалтера али и друге погод

Председник Србије Александар Вучић најавио је у фебруару ове године, још једну у низу погодности за пензионере. Наиме, од 1. октобра најављене су пензионерске картице које доносе многобројне попусте. У Нови Сад пристигло је 43.000 пензионерских картица, пријаве су још увек у току, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << а уведене су и новине. Фото: НС Уживо Од 1. октобра смо започели издавање пензионерских картица. У Нови Сад је пристигло 43.000 картица. Територија коју покрива филијала Нови Сад односи се на непуних 100.000 корисника. Апеловао бих на грађане да долазе у поподневним часовима. Увели смо дежурно време шалтера од 08.00 часова до 18.00 часова, а суботом од 08.00 часова до 12.00 часова. То је новина. Још увек нису велике гужве, задржавања буду у трајању од неколико минута. Грађани који се још увек нису пријавили за картице то могу да учине путем сајта pio.rs – рекао је Борис Јевтић, директор филијале ПИО Фонда у Новом Саду.
Процедура за пријаву је веома једноставна – потребан је ЈМБГ и број телефона. Ко није добио поруку путем СМС-а, нема потребе да долази у филијалу јер картица није стигла. Осим личног преузимања картица може да дође и на личну адресу, путем поште- навео је Борис.
Vučić osudio napade na Izrael

 
Преузмите андроид апликацију.
 
Чланак Одличне вести за најстарије суграђане У Нови Сад пристигло 43.000 пензионерских картица – уведено ново радно време шалтера али и друге погодности, ево о чему је реч се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.