Први децембарски понедељак је у минусу! (понедељак, 4. децембар)

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Dec.2023, 08:00

Први децембарски понедељак је у минусу! (понедељак, 4. децембар)

Овај понедељак ће бити веома хладан, најнижа дневна температура биће -5, а највиша дневна температура биће 2 степена. Фото: Градске инфо Осим изузетно ниских температура ево шта нас све очекује данас у Новом Саду:
Романтична комедија „Како сам се надала добро се нисам удала“ >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у Арени Синеплекс од 20:00 часова. Фото: new.gigstix.com Романтична комедија „Како сам се надала добро се (ни)сам удала“ са нашим прослављеним комичарима Наташом Аксентијевић и Пеђом Дамњановићем у главним улогама говори на духовит и допадљив начин о животном путу једне сасвим обичне жене у потрази за савршеном љубављу и типичним мушкарцима које је на том путу сусретала.
Духовит и помало трагикомичан текст Душана Јанковића подсећа све нас на свакодневне проблеме, изазове и велика задовољства кроз које у потрази за идеалном везом пролазимо. Представа која ће вас терети до суза, што од смеха што од сентименталности гарантује одличан провод после кога ћете се сигурно осећати добро и схватити да без обзира кроз шта сте пролазили у животу нисте погрешили.
Карте можете купити на свим продајним местима „Gigstix-a“ као и онлајн.
У Српском народном позоришту можете погледати представу „Поновно уједињење две Kореје„од 20:30 часова.
Фото: www.snp.org.rs Стенд ап наступ у Герили „Војвођанско вече“ вечерас од 20:30 часова. Фото: Facebook.com Овај прекаљени тројац доноси вам стeнд aп шоу који је обишао регион, а на вама је да проверите зашто су ови „Војвођани“ тако популарни.
Можда је Војвођани прејака реч обзиром да је један из Мачве, један из Босне у овом тројцу.
Наступају:
Небојша Грујић
Жарко Медар-Цуба
Душан Варничић
Резервација карата на број телефона: 064/26 96 081.
Поједине улице ће остати без струје. ОВДЕ погледајте које.
Због планираних радова на водоводној мрежи без воде ће од 8 до 13 сати бити Улица Земљане ћуприје (од Милована Глишића до Марка Миљанова).
Уживајте!
Njen otac ima ulicu u Novom Sadu, Balašević joj je posvetio stihove – danas je rođena „Mala Mo“

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Први децембарски понедељак је у минусу! (понедељак, 4. децембар) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.