Шта Новосађанима доноси први четвртак месеца маја? (четвртак, 4. мај)

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Maj.2023, 07:00

Шта Новосађанима доноси први четвртак месеца маја? (четвртак, 4. мај)

Први четвртак у месецу не доноси много тога у наш град. Овај четвртак ће бити у знаку опорављања од празника и припреме за викенд. Миран четвртак без пуно дешавања, са мало кише и облака током целог дана. Фото: Градске инфо Данас ће бити облачно, тмурно и кишовито, с температуром >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << до 20 степени Целизијуса.
Ево шта вас очекује у Новом Саду овог четвртка: У Позоришту младих на репертоару је представа „Како се градио карактер“ од 18:00 часова.
Представа говори о развитку личности, важности суочавања са сопственим страховима и дидактички приказује начине превазилажења препрека и тиме осанужује децу и пружа им практичне алате за свакоднене изазове у животу.
Српско народно позориште на свом репероару има представу и мјузикл.
Представа „Ревизор“ од 19:30 часова на сцени Пера Добриновић.
Мјузикл „Три“ од 20:00 часова на сцени Јован Ђорђевић.
Фото: PrtSc/snp.org.rs Поједине улице ће остати без струје. ОВДЕ погледајте које!
На тераси „Lab-a“ одржаће се „Гљиварење“ у периоду од 17 до 20 часова. Фото: Kulturni Centar LAB Енергична журка популарно „грување“ наставиће се унутар простора „Lab-a“од 20 до 23 часа, а на тераси посетиоци могу да очекују и „лагани „House“.
Поред осмеха понесите и добру енергију, а улаз ће коштати 150 динара.
Уживајте!
U kojoj novosadskoj kafani su zajedno pili najveći srpski intelektualci i kako je Novi Sad dobio svoj čuveni nadimak?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Шта Новосађанима доноси први четвртак месеца маја? (четвртак, 4. мај) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.