Хуманитарни ручак на Лиману 4 за Вељка

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Apr.2023, 10:42

Хуманитарни ручак на Лиману 4 за Вељка

Захваљујући свом знању и вештинама, врсни кувари из познатих новосадских ресторана удружиће се са једним циљем- кулинарска умећа искористиће у добротворне сврхе. Па тако драги суграђани, у недељу, 30. априла, очекује вас у ресторану Насуво и Фришко хуманитарни ручак Фото: Фондација >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Буди хуман Кувари су свој дан за одмор, резервисали су да своја кулинарска умећа искористе у добротворне сврхе. На Лиману 4, у ресторану Насуво и Фришко, у Улици 1300 каплара 14, кувари ће припремати оброке а сав прикупљени новац уплатиће се за Вељкову борбу!
„Ово није прва акција која се организује. У реализацију јела биће укључено више кувара. У понуди ће се наћи готова јела, пиће, један цео асортиман ресторана. Акценат ће бити на војвођанској храни, јер је то ресторан који се бави претежно том врстом кухиње. Може да се донира колико ко може, а минимална цена оброка ће бити 500 динара. Новац ће се убацивати у кутију, а све ће се уплаћивати у фондацију на његов рачун. Старт је од 12.00 часова, а траје док се све не утроши“,  рекао је за НС Уживо, један од власника и отац детета Дарко Стојковић.
Све ће бити у виду шведског стола и домаће кухиње, па ћете тако имати прилику да једете насува више врста, мезе, јунећи гулаш, пасуљ, пите, кифлице, гарниране сендвиче, крофне, штрудле са маком и разноврсних колача, домаћа вина, пива, ракије, сокова. А по жељи, храна може да се наручи директно од кувара.
Ако нисте у могућности да присуствујете, а желите и можете да донирате ово је број рачуна. Уплатом на динарски рачун:
160-6000001615093-17
Скенирањем NBS IPS QR кода на вашој мБанкинг апликацији: НБС ИПС QР код
*Приступите преко ваше мБанкинг апликације и скенирајте код са екрана. Износ је подешен на 1000 РСД, а корекција износа се може урадити у самој апликацији.
Уплатом на девизни рачун:
160-6000001616492-88
IBAN:
RS35160600000161649288
SWIFT/BIC:
DBDBRSBG
Cene mesa u novosadskim mesarama uoči prvomajskog praznika i Đurđevdana

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Хуманитарни ручак на Лиману 4 за Вељка се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.