Среда као некад, уз звук сирене! (среда, 31. мај)

Izvor: GradskeInfo.rs, 31.Maj.2023, 07:01

Среда као некад, уз звук сирене! (среда, 31. мај)

Нисмо још ни успели ко свет да испричамо свим колегама догађаје од викенда, док смо се окренули ево је среда. А средом у Новом Саду забаве напретек. И знате како кажу: „Све је у реду, петак је у среду!“. Фото: Градске инфо Испраћамо мај и некако очекујемо да је дошло време за сандале, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << сукње кратке рукаве и пуно сунца и лепог времена. Нажалост и овај последњи дан маја ће бити као и претходни дани са кишом и грмљавином. Дневна температура ће се кретати од 14 до 24 степена и нећемо дозволити кишу да нам поквари среду.
Шта радити данас? Где ићи? Где ђускати? Коју премијеру посетити? Имамо одговоре на сва та питања.
Пре свега немојте се уплашити када у подне чујете сирене.
Фото: Pexels/aboodi vesakaran Град Нови Сад обавештава јавност да ће се у складу са инструкцијом Сектора за ванредне ситуације, Управе за ванредне ситуације у Новом Саду данас у 12.00 часова извршити проверу о исправности и оглашавању сирена за јавно узбуњивање.
Путем система за јавно узбуњивање извршиће се емитовање сигнала једноличног тона у трајању од 60 секунди (знак за престанак опасности), а у циљу предузимања адекватних мера за довођење система за јавно узбуњивање у исправно стање.
Други по реду „Дан отворених врата“, на којем ће се студентима представити водеће технолошко-развојне компаније чланице НТП Нови Сад, одржаће се данас  у 10.00 сати у Научно-технолошком парку Нови Сад.
Фото: Градске инфо Овај дан пружа прилику студентима да директно од компанија сазнају за могућности добијања стипендија, обављања стручне праксе или запослења. Такође, студенти ће моћи да се, непосредно код представника фирми, распитају о самим условима рада у свакој компанији, док ће неке од чланица омогућити заинтересованима да обиђу и њихове просторије у Парку.
Фото: Галерија ликовне уметности поклон збирка Рајкa Мамузићa У оквиру изложбе Откривени свет илустрације Љубице Цуце Сокић, у Галерији ликовне уметности поклон збирци Рајка Мамузића  данас у 18:00 часова биће одржано предавање Љубица Цуца Сокић у уметничкој орбити породице Барбеза, ауторке др Дијане Метлић, историчарке уметности и професорке на Академији уметности у Новом Саду.
У Свечаној сали НИС-а можете погледати од 20:00 часова представу „Сокин и Босина“. Волите ли своју ташту ? Волите ли своју свекрву ? Вероватно обожавате њихове савете, уживате у испуњавању њихових жеља и очекивања и сањарите о задовољењу њихових животних потреба. Ако је тако, сигурно би уживали да вам заједно дођу у посету ? На продужени викенд. А на читав живот ? Ако је за вас остварење таквог сна немогуће, можете да проживите такво искуство заједно са јунацима наше представе, смејући се при том док вас вилице не заболе.
Обавезно погледајте представу!
Поједине улице ће остати без струје. ОВДЕ погледајте које!
Уживајте!
Na 20 kilometara od Novog Sada nalazi se pravi raj za ptice, ali i ribolovce (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Среда као некад, уз звук сирене! (среда, 31. мај) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.