Дечија Нова година данас у Леденој шуми

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Dec.2023, 08:43

Дечија Нова година данас у Леденој шуми

Традиционални градски дочек Дечије Нове године биће организован у Новом Саду 31. децембра у дневном термину а на радост и одушевљење најмлађих Новосађана и њихових породица и ове године биће уприличен градски карневал, музичко сценски програм за најмлађе у „Леденој шуми“ >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и пуштање хиљаду балона дечијих жеља из Дунавског парка. Фото: Facebook.com/ledenasumanovisad Програм почиње у 11:00 часова код Змај Јовиног споменика у Змај Јовиној улици, где је предвиђен скуп деце и учесника новогодишњег градског карневала које ће дочекати „Хаос аниматори“ и тим „Слави са Славицом.“
Деца за ову прилику треба да се маскирају сходно жељама и могућностима, а за све оне који нису у могућности да тог дана понесу костиме, организатори су припремили новогодишње реквизите које ће аниматори поделити деци. У 11.15 часова новогодишња поворка предвођена аниматорима ће кренути Дунавском улицом ка Дунавском парку где ће их на сценској бини у 11.30 часова дочекати новосадски бенд „Негде између“ који ће засвирати дечије хитове.
Након њих ће Студио Жељко Весељко анимирати децу и на прави начин загрејати атмосферу како би тачно у подне испратили 2023. годину и традиционално из Дунавског парка и „Ледене шуме“ пустили хиљаду балона најлепших дечијих жеља.
Дечија Нова година се реализује уз подршку града Новог Сада и компаније НИС. Када се балони жеља вину далеко до испуњења почиње свирка бенда „Негде између“, али са хитовима за маме и тате.
За оне који буду желели 31. децембра да се опробају на клизању у „Леденој шуми“ радно време клизалишта је од 9 до 20.30 часова док ће 1. јануара клизалиште бити отворено од 10.30 до 22.30 часова.
Neponovljiv događaj u KS „Svilara“: Nastupa najbolji a capella sastav sveta A Filleta 13. januara

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Дечија Нова година данас у Леденој шуми се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.