Суграђани, 30. јануара можете да донирате крв и на тај начин помогнете другима- у дефициту су све крвне групе, а ове две су најкритичније

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Jan.2024, 20:22

Суграђани, 30. јануара можете да донирате крв и на тај начин помогнете другима- у дефициту су све крвне групе, а ове две су најкритичније

Ватрогасни савез града Новог Сада у сарадњи са Заводом за трансфузију крви Војводине и Црвеним крстом, реализује акцију добровољног давања крви. Фото: Pixabay -Хитно Потребни Донатори Крви! Наш здравствени систем се суочава са озбиљним недостатком крви. Ваша донација може спасити >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << животе! Молимо вас, уколико сте у могућности, донирајте крв и помозите нам да превазиђемо ову кризу. Сваки допринос је непроцењив- поручили су из Ватрогасног савеза.
Сви заинтересовани суграђани који желе да донирају крв, то могу учинити 30.01.2024. године са почетком од 10.00 до 13.00 часова. Акција добровољног давања крви одржаће се у сали у улици Јована Суботића 11.
Фото: Уступљена фотографија У дефициту су све крвне групе, а највише 0 РХ негативна и група А.
 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Суграђани, 30. јануара можете да донирате крв и на тај начин помогнете другима- у дефициту су све крвне групе, а ове две су најкритичније се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.