Рафаел Варан: Нико не слуша фудбалере, промене штете играчима

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Jul.2023, 07:20

Рафаел Варан: Нико не слуша фудбалере, промене штете играчима

Фудбалер Манчестер јунајтеда Рафаел Варан изјавио је данас да је забринут за здравље играча због густог распореда утакмица у свим такмичењима, преноси британски медији. Фото: Танјуг/Ben Hider/AP Images for Marriott Bonvoy and Marriott Hotels „Већ годинама и играчи и тренери упозоравају да имамо превише >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << утакмица, да је распоред пренатрпан и да представља опасност за физичку и менталну добробит играча. И поред свега, наредне сезоне се препоручују дуже утакмице са више интензитета и мање емоција, које играчи смеју да покажу. Ми само желимо да будемо здрави на терену и да дамо 100 одсто за наш клуб и навијаче. Зашто нико не слуша наше мишљење“, написао је Варан на друштвеним мрежама.
Британски медији подсећају да су енглески арбитри добили препоруку да наредне сезоне судијске надокнаде времена можда буду чак и до 10 минута.
„Као играч, привилегован сам, јер сваког дана радим посао који волим, али сматрам да ове промене штете игри. Желимо да будемо максималној нивоу, најбољи што можемо да будемо. Верујем да је важно да ми, играчи и тренери, нагласимо ову важну тему ако желимо да заштитимо игру коју волимо и да дамо све од себе за навијаче“, апеловао је Варан.
Fudbaleri Čukaričkog protiv Olimpijakosa ili Genka u plej-ofu za plasman u Ligu Evrope

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Рафаел Варан: Нико не слуша фудбалере, промене штете играчима се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.