Испраћамо мај уз пљускове и грмљавину! (уторак, 30. мај)

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Maj.2023, 07:01

Испраћамо мај уз пљускове и грмљавину! (уторак, 30. мај)

И овог последњег уторка у мају киша је са нама. Очекује нас потпуно исти дан као јуче, што значи кратки рукав, кабаница и кишобран су нам обавезни. Нећемо дозволити да нам мало кише са грмљавином поквари овај уторак. Фото: Градске инфо Како год да одлучите да проведете овај уторак, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и где год да кренете кишобран иде са вама.
Ево шта нас очекује овог уторка у Новом Саду: У Позоришту младих можете погледати представу „Спортско срце“ од 19:30 часова.
У Српском народном позоришту увелико траје Стеријино позорје. Данашњи програм погледајте ОВДЕ.
У сали НИС-а од 20:00 часова нас очекује „Ноћ богова“.
Савршена прилика да три врхунска глумца: Војин Ћетковић, Дејан Луткић и Небојша-Циле Илић, покажу своје глумачко умеће новосадској публици.
Спремите се да будете сведоци праве Оригинално фалсификоване уметности у галерији УПИДИВ-а ФОРМА данас у 19
:00 часова.
Изложба „Оригинал фалсификата – Артистааа“. Биће то права бљештава експлозија, народе!
Поједине улице ће остати без струје. ОВДЕ погледајте које.
Уживајте!
“Флизер“ или “фризер“ и остале језичке недоумице у Новосађана

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Испраћамо мај уз пљускове и грмљавину! (уторак, 30. мај) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.