Караван радости и пријатељства стиже у Нови Сад 30. маја

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Maj.2023, 13:30

Караван радости и пријатељства стиже у Нови Сад 30. маја

Током целог дана за најмлађе Новосађане биће организована спортска дешавања. На теренима СЦ „Албатрос“ биће одржана такмичења у малом фудбалу за дечаке 2012. годиште и млађе и „Coca-Cola“ куп за дечаке и девојчице 2007. годиште и млађе. Фото: Промо На теренима испред СЦ „СПЕНС“ биће >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << одржани турнири у 3×3 и Лино између две ватре, омиљеној игри најмлађих СИМ-оваца.
Прилику да се друже и играју имаће дечаци и девојчице 2012. и млађи, прва категорија и 2014. и млађи, друга категорија. У истом узрасту такмичиће се и атлетичари у трци на 60 метара, такође испред СЦ „СПЕНС“.
На истом месту у 19 часова најбољима ће бити додељене медаље.
Деца Новог Сада и ове године запалиће пламен пријатељства.
Поклон Дунав осигурање Спортских игара младих и Града Новог Сада свим учесницима Игара и свим Новосађанима је концерт Жељка Самаржића. Концерт почиње одмах после доделе медаља.
Најбоље пласиране екипе и појединци из Новог Сада избориће пласман на Регионално финале које се у јуну одржава у Жабљу.
Radi se na novom železničkom mostu u Novom Sadu – „Soko“ krajem 2024. i do Subotice (VIDEO)

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Караван радости и пријатељства стиже у Нови Сад 30. маја се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.