Занимљив викенд пред нама, погледајте шта нас све чека (30.09 – 1.10.)

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Sep.2023, 07:00

Занимљив викенд пред нама, погледајте шта нас све чека (30.09 – 1.10.)

Овог викенда у Новом Саду очекује вас ”брдо” занимљивих дешавања. Временска прогноза за оба дана гарантује довољно топло време да читаве дане проведете у неком од предивних новосадских паркова или баштама кафића. Очекујте максималну температуру до 27 степени и таман толико >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << облака да нема бојазни да изгорите на сунцу. Фото: Градске инфо У суботу 30. септембра у 11 часова у Позоришту младих  одиграће се дечија представа Анђеоска бајка.
Свако од вас ако жели може да постане анђео – чувар бајки, потребно је само да научи чаробну азбуку. Ова представа се  препоручује најмлађој публици.
Фестивал ношње, накита и оглавља „Бисерна грана“ одржава се шеснаести пут, у Српском народном позоришту са почетком у 19 часова.
Фестивал је у организацији Културног центра „Младост“ Футог, под покровитељством Града Новог Сада и уз подршку Министарства културе Републике Србије и Покрајинског секретаријата за културу, јавно информисање и односе са верским заједницама АП Војводине.
Фото: Промо Други фестивал камерне музике „Блиско!“, иза ког стоји светски виртуоз на виолини, Стефан Миленковић, биће одржан у Новом Саду, од 30. септембра до 6. октобра. Више информација о фестивалу „Блиско!“ биће доступно на сајту sala.rs.
Концерт Канг Јанга – „Кинеска цитра“ одржава се у Културној станици Еђшег у недељу у 20 часова, а улаз је СЛОБОДАН.
Канг Јанг је водећа личност у свету Зитер музике.
Представа „Ко је рекао мјау?“ одржаће се у недељу у 11 часова у Позоришту младих. Улаз је само 300 динара.
Она упознаје децу са основним бојама и како се мешањем основних боја стварају нове. Упознаје их и са разним животињама и њиховим карактеристикама, са гласовима којима се оглашавају.
„Ко је рекао мјау?“ је представа и за децу и за њихове родитеље, јер даје нове идеје како да се заједно играју, стумулишући их да експериментишу бојама. Лако певљиве песме пружају могућност да их деца већ у току саме представе запевају.
Представа буди и истраживачки дух о упознавању света. Породична представа за децу до 6 година, њихове родитеље и учитеље. У недељу у Герила бару ће се са почетком у 20.30 часова одржати стенд ап вече – Вече црног хумора.
Очекује вас стара проверена добра екипа са фотографије испод:
Фото: Промо Наравно, уколико вам се ништа од догађаја које смо изабрали за вас не допада, увек можете процуњати градом и наћи нешто што ће вам бити занимљиво. Зато волимо Нови Сад, увек се нешто дешава.
Kakve priče pričaju karirani kafanski stolnjaci?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Занимљив викенд пред нама, погледајте шта нас све чека (30.09 – 1.10.) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.