У недељу хуманитарни турнир у баскету 3 на 3 у Ветернику: Пријаве екипа трају још данас, деле се вредне награде

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Maj.2023, 12:29

У недељу хуманитарни турнир у баскету 3 на 3 у Ветернику: Пријаве екипа трају још данас, деле се вредне награде

У недељу, 21. маја са почетком у 12 часова, одржаће се хуманитарни турнир Баскет 3 на 3 на терену код Реноа Секулић у Ветернику. Фото: Визуал Све заинтересоване екипе могу да се пријаве још данас, а учешће по екипи је 2000 динара.
Свака од екипа која учествује добиће захвалницу од >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << удружења “Из другог угла” из Ветерника, а сав приход ићи ће у хуманитарне сврхе за ово удружење.
Такође, екипе које буду учествовале извлачиће неке од многобројних награда као што су:
-ваучер за пиће у вредности од 2000 динара у Коноби “Оркус” у Новом Саду
-породична пица у “Оркусу”
-1кг мешаног меса у брзој храни “Клоперај Радић” у Ветернику
За више информација можете позвати на телефон: 0621853490 или 0644639483
Najveći Vojvodinaš? Todor sam ostao na stadionu po kiši, čekao vesti o nastavku meča, a za požrtvovanje dobio i poklon (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак У недељу хуманитарни турнир у баскету 3 на 3 у Ветернику: Пријаве екипа трају још данас, деле се вредне награде се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.