Првог петка у месецу ред редовних манифестација и ред ванредних манифестација и провод је загарантован! (петак, 3. новембар)

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Nov.2023, 07:01

Првог петка у месецу ред редовних манифестација и ред ванредних манифестација и провод је загарантован! (петак, 3. новембар)

Петак је стигао. Данас знамо да је крај радне недеље многима стигао. Данас правимо велике планове за викенд и покушавамо да заборавимо на стрес и све што нам се десило током целе недеље. Све је то најбоље да данас урадите уз чашицу хладног пива. Фото: Градске инфо На Новосадском >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << сајму данас и сутра одржаће се други по реду фестивал Новосадски дани пива.
Како се наводи, током два дана трајања ове манифестације, своју понуду ће представити новосадски предузетници који се баве производњом занатског пива и традиционалне хране.
Свечано отварање заказано је за 19:00 часова. Почетак програма је у 20:15, а већ у 20:30 часова одржаће се такмичење у држању кригли, како у мушкој, тако и у женској категорији.
Фото: Градске инфо У 21:00 час наступиће Миле Кекин, који ће Новосађане забављати пуна два сата, а након тога у 23:00 часа следи следи такмичење у испијању пива.
У 23:15 следи још једна посластица, у питању је наступ Црвене јабуке.
Ако нисте љубитељи пива, не брините и за вас има свашта вечерас у Новом Саду: У Српском народном позоришту можете погледати представу „Копелија“ од 19:00 часова.
У Позоришту младих на репертоару је представа „Људи за машином“.
Фото: Градске инфо 52. по реду Новосадски ноћни базар одржаће се данас са почетком у 18.00 часова, на добро познатој адреси – Рибљој пијаци. Фото: Промо Базар ће трајати до поноћи, а свим љубитељима базара се и овог петка припрема квалитетна понуда  излагача и добра забава у граду.
Новосадски ноћни базар редовна је манифестација, сваког првог петка у месецу.
Концепт базара је рад са малим произвођачима.
У суботу 4. новембра одржава се традиционална Купусијада у Футогу у славу и част футошког бренда, футошког купуса. Због Купусијаде привремено се у Футогу мењају трасе аутобуских линија број 53 и 55. Због одржавања манифестације “Футошка купусијада 2023“ од 06:00 часова данас до 22:00 часа 05.новембра аутобуски саобраћај одвијаће се на измењен начин.
ОВДЕ погледајте на који начин.
Поједине улице ће остати без струје. ОВДЕ погледајте које!
Уживајте!
Futoška kupusijada u subotu, 4. novembra

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Првог петка у месецу ред редовних манифестација и ред ванредних манифестација и провод је загарантован! (петак, 3. новембар) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.