Некада је уторак био резервисан за биоскоп, овај уторак је мало другачији! (уторак, 3. октобар)

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Okt.2023, 07:01

Некада је уторак био резервисан за биоскоп, овај уторак је мало другачији! (уторак, 3. октобар)

Овај први уторак у месецу октобру биће сунчан и топао. Минимална дневна температура биће 10, а максимална дневна 27 степени. Идеалан дан за шетњу, провод, позоришну представу, пиће са пријатељима или за кафу са колегама. Фото: Градске инфо Ево шта нас очекује овог уторка у Новом >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Саду:
У Српском народном позоришту можете погледати две представе: Представа „Копелија“ од 19:00 часова на сцени Joвaн Ђoрђeвић Представа „Бертове кочије или Сибила“ од 19:30 часова сцени Пера Добриновић На репертоару Новосадског позоришта данас можете погледати представу „Антигона – Лепо је кад паднеш на мекано“ од 19:00 часова.
Други фестивал камерне музике „Блиско!“, иза ког стоји светски виртуоз на виолини, Стефан Миленковић. Данас на програму фестивала је концерт Стефана Миленковића „Гудало је оштрије од мача“.
Карте за концерт можете купити на свим продајним местима „Gigstix-a“ и онлајн.
Фото: Промо Галерија Матице српске у Новом Саду биће затворена за посете од данас до петка, 13. октобра због припреме и адаптације изложбеног простора за две велике и значајне изложбе у Галерији, како би оне биле представљене по највишим музејским стандардима.
Фото: Градске инфо Публика ће моћи да посети Галерију Матице српске од суботе, 14. октобра.
Током ове две недеље посетиоци могу редовно да прате друштвене мреже Галерије Матице српске како би се информисали о наредним великим изложбама, али и да се подсете како је изгледала изложба Поклон-збирка Драгише Брашована јер је на званичном сајту Галерије објављена виртуелна тура кроз изложбу.
Јесен је стигла и сезонски грип је део јесени.
У Дом здравља “Нови Сад” дистрибуирано је 12 000 доза четворовалентне вакцине против грипа, произвођача “ABBOTT BIOLOGICALS B.V.”
Сви заинтересовани грађани за имунизацију против сезонског грипа од данас треба да се јаве свом изабраном лекару.
Фото: Pixabay/whitesession Ако нисте стигли јуче да скокнете до Променаде, не брините, и данас се бесплатни УЗ прегледи дојки одржавају на истом месту.
Жене од 25 до 45 година имаће могућност да обаве УЗ дојки у специјалном возилу које ће бити постављено испред наведене локације.
Фото: zenauzzenu.rs  На Спенсу у оквиру акције СПЕНС ЖИВИ данас можете посетити две манифестације. Од 18:30 часова у холу број 8 изложба акварела “Путујемо кроз просторе, градове и сећања” архитекте Јелене Степановић. Од 19:00 часова у амфитеатру биће изведена монодрама “похвала лудости“ у извођењу глумице Жељке Јелић.
Фото: Градске инфо Поједине улице ће остати без струје. ОВДЕ погледајте које.
Уживајте!
Dešavanja za mesec oktobar na SPENS-u

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Некада је уторак био резервисан за биоскоп, овај уторак је мало другачији! (уторак, 3. октобар) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.