Понедељак у Новом Саду резервисан за Штранд! Обавезно понесите крему за сунчање! (понедељак, 3. јул)

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Jul.2023, 07:00

Понедељак у Новом Саду резервисан за Штранд! Обавезно понесите крему за сунчање! (понедељак, 3. јул)

Понедељак који је пред нама ће бити сунчан, температура ће бити до 31 степен. Најнижа јутарња ће бити 18 степени. И знамо сви да када је сунчан и топао дан најбоље га је провести на некој од плажа на Дунаву.
Можете прошетати до Штранда и учинити добро и хумано дело.
Овог понедељка >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << акција „Хуманитарни понедељак“ биће намењена Зердо Тамари. Данас улаз на плажу се неће наплаћивати, а карту ће заменити добровољни прилози посетилаца у складу са њиховим финансијским могућностима.

Фото: Градске инфо Кутије у које ће грађани моћи да приложе помоћ биће постављене уз капије Штранда од 8 до 19 часова.
Тамара је рођена са Дауновим синдромом, такође има и елемената аутизма.
Тамара има изразито криву кичму као и проблем са кратковидошћу са диоптријом минус десет.
Поред тога, због специфичности дијагнозе изузетно је важно да води рачуна о посебном режиму исхране.
Како би више напредовала и побољшала квалитет свакодневног живота потребни су јој третмани физиотерапеута, терапијско јахање и пливање.
Због тешке материјалне ситуације мајка се обратила за помоћ како би Тамара могла још више да напредује.
Јавно предузеће ,,Спортски и пословни центар Војводина“ обавештава заинтересоване да данас почиње упис за јулски циклус програма на базену СПЕНС-а. Фото: Pixabay/tookapic Упис је у холу базена, пола сата пре почетка курса.
Обуке непливача – основни курс ( узраст полазника је од 5 до 12 година) Цена: 4,000,00 динара-прво дете/ 3.000,00 динара-свако наредно дете
Термини: предшколци: понедељак, среда и петак 9:00 – 9:45 млађи школарци: понедељак, среда и петак 19:00 – 19:45 предшколци и школарци: уторак и четвртак 19:00 – 19:45 и суботом 8:15– 9:00 Најмлађи се могу забавити и на Новосадском Биг дечијем лету. 
Цео програм за данас погледајте ОВДЕ.
Фото: PrtSc/bigcenters.rs Старији могу уживати у сјајном концерту.
Новосадски биг бенд нас на Новосадском музичком лету води у велику филмску авантуру!
Фото: PrtSc/muzickaomladina.org Вокални солисти: Невена Рељин и Матиа Заната
Диригент: Федор Вртачник
Уз одабране инструменталне солисте из оркестра и гостујуће вокалне, Новосадски биг бенд представиће нам еволуцију филмске музике, од немог филма до великих блокбастера. Подсетићемо се и уживаћемо у познатим мелодијама из незаборавних филмова као што су Кум, Живот је леп, Џејмс Бонд, Ратови звезда, Немогућа мисија и многи други.
Један од препознатљивих и најзначајнијих ансамбала у нашем граду, састављен од најбољих џез музичара домаће сцене, доследан је у извођењу креативних програма, увек с изванредном интерпретацијиом и сјајном атмосфером које пружа публици на својим концертима.
Ништа мање не очекујемо ни овај пут.
Улазнице за концерт су у продаји на билетарници „Gigstix-a“ (Краља Александра 12 – Тржни центар „Париски магазин“) као и онлајн.
Поједине линије ГСП-а од сутра мењају трасу због нове фазе радова на Булевару ослобођења. Фото: Градске инфо Привремено се мењају трасе аутобуских линија 12, 60, 61, 62, 63, 64 и 69. Због реконструкције коловоза на Булевару ослобођења, на траси од Булевара цара Лазара до улица Максима Горког/Браће Рибникара, режим саобраћаја до завршетка радова биће измењен на следећи начин: Линија 12
Смер са Телепа На раскрсници Булевар цара Лазара/Булевар ослобођења аутобуси саобраћају право Булеваром цара Лазара, скрећу лево у Стражиловску улицу, настављају улицом Жарка Зрењанина до Извршног већа и даље редовном трасом.
Смер из центра Из улице Жарка Зрењанина аутобуси скрећу лево у Стражиловску, затим десно на Булевар цара Лазара и саобраћају до раскрснице са Булеваром ослобођења, настављају право и даље се крећу својом трасом.
На измењеном делу трасе линије 12 користи се стајалишта других линија
Линије 60, 61, 62, 63, 64 и 69
Смер од Железничке станице На раскрсници Булевара ослобођења и Футошке улице аутобуси скрећу лево у Јеврејску улицу, затим десно на Булевар Михајла Пупина до раскрснице са Улицом Жарка Зрењанина, продужавају право и настављају својом редовном трасом.
Смер према Железничкој станици Аутобуси саобраћају редовним трасама.
На измењеном делу трасе линија 60, 61, 62, 63, 64 и 69 користе се стајалишта других линија.
За време трајања радова укида се аутобуско стајалиште линија 7Б, 12, 19, 68, 71, 72, 73, 74 и 76 „Булевар ослобођења  – Булевар Цара Лазара“ на Булевару ослобођења испред тржног центра „ПРОМЕНАДА“.
Због планираних радова на водоводној мрежи без воде ће данас остати следећа насеља: Фото: Pixabay/TheOtherKev Oслабљен притисак у насељу Степановићево од 8 до 17 сати. Улице Божидара Аџије, Прерадовићева и околне улице у Петроварадину од 8 до 16 сати. Напомена: Постоји могућност да ће у току радова, уколико за тим буде потребе, блокада водоводне мреже бити продужена и проширена.
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Понедељак у Новом Саду резервисан за Штранд! Обавезно понесите крему за сунчање! (понедељак, 3. јул) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.