Одлази фебруар из нашег малог града! (четвртак, 29. фебруар)

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Feb.2024, 08:01

Одлази фебруар из нашег малог града! (четвртак, 29. фебруар)

Последњи фебруарски дан је пред нама. Најнижа дневна температура биће 9 степени, а највиша дневна 15 степени. Фото: Градске инфо Данас је 29. фебруар, веома посебан дан и јединствен.
Ево шта нас очекује овог поселедњег дана у фебруару у Новом Саду: Бал у Градској концертној дворани.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> Уживајте у концерту најлепших валцера, увертира, игара, арија и љубавних дуета, у извођењу оркестра Министарства одбране Републике Србије и врхунских новосадских оперских солиста.
Фото: new.gigstix.com У Српском народном позоришту можете погледати следеће представе: Представа „Фауст“ од 19:00 часова Представа „Бертове кочије или Сибила“ од 19:30 часова Позориште младих: Представа „Чаробница из улице Бонжур“ од 18:00 часова Представа „Мигрантска посла“ на сцени Радничког дома од 19:30 часова Трагикомедија о гастарбајтерском животу! Ово је духовита прича о свакодневници двоје младих људи из Србије који су у потрази за бољим животом отишли у Немачку.
У исто време, у Србији се дешавају промене које „олакшавају“ људима живот, нарочито на шалтерима на којима је некад увек фалио бар један папир.
Препреке које прате све јунаке ове приче (не)ће их поколебати у намери да остваре своје снове…
Резервација места је обавезна, путем телефона 063643858.
Бесплатни биоскоп у МЗ Омладински покрет Фебруарски циклус „Жеђ за љубављу“ и данас нас очекује филм  Гаспар Ноа.
Тајне љубави се откривају када смо најогољенији.
Бесплатни биоскоп се реализује у сарадњи са „Хаос Аниматори и пријатељи“ екипом. За више инфо: 0641433432.
Уживајте!
Kako je prigradsko naselje Kovilj dobilo svoje ime?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Одлази фебруар из нашег малог града! (четвртак, 29. фебруар) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.