Како то Богојављенска ноћ у јуну месецу?Изгледа да је могуће! (четвртак, 29. јун)

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Jun.2023, 07:04

Како то Богојављенска ноћ у јуну месецу?Изгледа да је могуће! (четвртак, 29. јун)

Овог последњег јунског четвртка очекује нас топлије и сунчано време, температура ће се кретати од 13 до 25 степени. Поред лепшег времена очекују нас и бројна интересантна дешавања. Фото: Градске инфо Ево која занимљива дешавања можете посетити данас у Новом Саду и околини: Шекспирова >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << “Богојављенска ноћ”, у режији Ивана Вање Алача, копродукција Позоришта младих, Шекспир фестивала и новосадске Академије уметности, премијерно ће бити изведена вечерас од 20:00 часова у Вили Станковић, у Чортановцима, на отварању десетог Шекспир фестивала.
У случају кише, представа ће бити изведена на сцени Позоришта младих.
Фото: PrtsSc/sekspirfestival.org Ако не стигнете на данашњу премијеру или су вам Чортановци далеко, не брините, након прве репризе, која ће бити 3. јула, такође у Чортановцима, представа ће од наредне сезоне бити на редовном репертоару Позоришта младих.
Овог четвртка од 18:00 у Новосадском хуманитарни центру гледамо култни филм Дејвида Кроненберга „Голи Ручак“, који комбинује постмодерну, културу антиматеријализма и телесни хорор.
Велики и ”ужасни” Дејвид Кроненберг, чије име се понекад користи као назив за описивање различитих кинематографских ужаса, у младости није могао да замисли шта ће изрежирати.
Фото: Pixabay/onkelglocke Био је сјајан студент инжењерства који је студирао на Одсеку за природне науке све док једног дана његови пријатељи нису снимили филм. Давид је веровао да је и он, такође, способан да изрежира филм. Тако настаје историја где Кроненберг све своје научно-техничко знање мајсторски преноси у сложене биомеханичке светове и где се брише границе између технике и човека.
Представа „Фемине“, премијера плесне представе у Културној станици Барка у Новом Саду са почетком у 19.00 часова.
Фото: Лука Стојковић
Поједине улице ће остати без струје. ОВДЕ погледајте које.
А цело насеље Футог ће остати без воде због планираних радова на водоводној мрежи од 7 сати до 21 сат.
Напомена: Цистерна са пијаћом водом ће бити постављена испред Дома здравља у Пролетерској улици бр. 2 и у Улици Раде Кончара бр. 2, испред ОШ „Мирослав Антић“.
Постоји могућност да ће у току радова, уколико за тим буде потребе, блокада водоводне мреже бити продужена и проширена.
Наши најмлађи се могу одлично забавити на „Новосадском Биг дечијем лету“. ОВДЕ погледајте цео програм за данас.
Уживајте!
Ide vam se na piknik? Evo najboljih lokacija u Novom Sadu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Како то Богојављенска ноћ у јуну месецу?Изгледа да је могуће! (четвртак, 29. јун) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.