Нисте луди да кувате овог викенда! Овог викенда рај за све гурмане у нашем граду! (28. и 29. октобар)

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Okt.2023, 07:00

Нисте луди да кувате овог викенда! Овог викенда рај за све гурмане у нашем граду! (28. и 29. октобар)

Знамо сви да викенд служи за одмор, дружење са породицом и пријатељима, за пуштање и добар провод. А знамо да овог викенда и не морате да кувате. Овог викенда у Новом Саду се у сваком делу града дешавају манифестације које су прави рај за све гурмане. Фото: Градске инфо Ево где >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << можете да пробате супер клопу и још боље се проведете:
Традиционални фестивал добре хране који се одржава овог викенда, 28. и 29. октобра, у атријуму „Биг“ шопинг центра непосредно испред „H&M“ продавнице. На овом догађају представиће се изабрани произвођачи разноврсне хране.
Посетите „Чалабрц фест“ и уверите се да добра и здрава храна није тренд већ традиција која је и покретач овог фестивала.
Фото: bigcenters.rs Фестивал „Taste of Planet“  можете посетити и ове суботе на атрактивној локацији испред ТЦ „Променада“. Фото: Taste of Planet Програм фестивала за суботу, 28.октобра можете погледати на званичном сајту организатора.
У „Стрибору“ у недељу, 29. октобра  вас очекује интернационални бранч. Нема грешке, свако ће наћи нешто за себе.
Велики избор хране на бранчу који почиње у 10:00 и траје до 14:30. Поред одличне хране можете пробати и неко од 25 врста пива које имају у понуди.
Фото: instagram.com/stribor_official „Стрибор“ је одлично место за недељни ручак јер за само 1500 динара по особи, можете да поједете колико желите и колико можете, деца до 5 година не плаћају, а од 6-12 година плаћају 750 динара.
Инфо и резервације 063/55-11-32
И у Беочину се добро једе овог викенда.
„GASTROMEET фест“, нови и оригинални гастро фестивал у културној и туристичкој понуди Општине Беочин ће бити одржан 28. и 29. октобра, на платоу код спортске хале у Беочину.
Са амбицијом да постане традиционални фестивал, циљ ГАСТРОМЕЕТ феста је очување културне, туристичке и гастрономске баштине Војводине и Срема, али са нагласком на промовисање врхунске светске кухиње и нових приступа спремању јела са роштиља.
Ако поред добре клопе волите и добро вино, онда правац хотел Шератон.
Први “Šumadija Wine fest” одржаће се у хотелу Шератон, ове суботе. Преко 100 различитих вина посетиоцима фестивала представиће 24 винарије из Удружења винара Шумадије.
Фото: Wine Fest По први пут, сви љубитељи вина из Новог Сада, као и читаве Војводине, имаће  прилику да на једном месту пробају најбоље из винске Шумадије.
Сада када смо вам решили суботњи и недељни ручак можемо да вам предложимо и где да се проведете после ручка. У Српском народном позоришту очекује нас  фантастични програм:
Субота, 28. октобар Балет „Мадам Батерфлај“ од 19:00 часова Представа „Ревизор“ од 19:30 часова Представа „Док чекамо Годоа“ од 21:30 часова Недеља, 29. октобар Представа „Три зиме“ од 19:30 часова Представа „Петријин венац“ од 21:00 час Позориште младих на свом репертоару нуди представе и за децу и за одрасле:
Субота, 28. октобар Представа за децу „Пук“ од 11:00 часова Представа за одрасле „Мушкарац у сендвичу“ од 19:30 часова Представа за одрасле „Наши дани“ од 20:00 часова Недеља, 29. октобар Представа за децу „Палчица“ од 11:00 часова Представа за одрасле „Док те ја храним и облачим“ од 19:30 часова И много добре музике нас очекује овог викенда: У суботу, 28. октобра од 22:00 до јутра „Електропоп hаllowееn“ на Новосадском сајму. Ви припремате костиме, а на Сајму вас очекују хитови и добри стари ПОП!
Након незапамћеног концертног спектакла у Београду,  још један велики концерт једне од најпопуларнијих регионалних звезда, Јелене Розге, која ће пред новосадском публиком наступити у великој хали СПЕНС-а ове суботе!
У Треми у суботу од 22:00 часова наступа бенд „Gift“.
Познати по свом екстравагантном сценском наступу бенд не престаје да изненађује, због чега дуго заузима прва места по атрактивности, на свим фестивалима, клубовима, како у Србији тако и у читавом региону.
Од њих можете очекивати плес, моћне ноте, савршен звук, театарску сценичност, пуно интеракције са публиком, једно племенито музичко дружење.
И наравно хуманитарни догађаји су чести у нашем граду, тако је и овог викенда: У недељу, 29. октобра, од 16:00 до 20:00 часова биће одржан хуманитарни базар „Дарујмо широког срца“ у Културној станици Свилара.
Циљ овог догађаја је прикупити средства како бисмо за празнике пружили подршку породицама које имају члана са тешкоћама у развоју. Излагачи су мали предузетници који ће процентом од продаје на базару подржати нашу визију.
Фото: Градске инфо Поједине улице ће остати без струје. ОВДЕ погледајте које.
Уживајте!
Sve tajne zanatskog piva: Zašto je domaća radinost bolja od industrije?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Нисте луди да кувате овог викенда! Овог викенда рај за све гурмане у нашем граду! (28. и 29. октобар) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.