Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Feb.2024, 11:46

Дневне инфо: Најава најважнијих дешавања у Новом Саду за среду, 28. фебруар (ВИДЕО)

У нашој емисији ”Дневне инфо” можете се информисати о најважнијим дешавањима у Новом Саду која нас данас очекују. За среду, 28. фебруар за вас смо издвојили: @gradskeinfo
Све што треба да знате о друштвеном и културном животу нашег града. #dnevneinfo
♬ original sound – gradskeinfo
– НОВИ >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << САД ДОБИЈА НОВИ ПАРК Радови на изградњи најновијег градског парка у српској Атини напредују одличном брзином. Парк који ће се налазити код СПЕНС-а, биће површине 1,8 хектара, а простираће се дуж Булевара цара Лазара. Парк ће имати осам улаза, амфитеатар за 250 људи, док ће најмлађим суграђанима најзанимљија бити вештачка планина за играње. Очекивани крај радова предвиђен је средином 2025. године, а вредност радова износиће готово 430 милиона динара, које су заједнички определили Град Нови Сад и Покрајинска влада.
– ИСПЛАТА СТИПЕНДИЈА И КРЕДИТА Из Министарства просвете Републике Србије обавештавају студенте и ученике који су корисници стипендија и кредита за школску 2023/2024. годину. Да је току исплата пете и шесте месечне рате стипендија и кредита за ученике средњих школа, а студентима ће бити исплаћене трећа и четврта месечна рата стипендија.
– СТРУЧНО ВОЂЕЊЕ КРОЗ „СТАКЛО“ Вечерас од 18 часова у просторијама Музеја Војводине, одржава се стручно, ауторско вођење кроз изложбу „Стакло“. Током вођења, акценат ће бити стављен на приче о одевним предметима и модним детаљима који се чувају у збиркама Одељења новије историје Музеја Војводине. Предавање ће одржати музејска саветница и историчарка Милкица Поповић.
– ПРЕМИЈЕРА ФИЛМА „ЈОРГОВАНИ“ Свечана премијера домаћег филма „Јорговани“ у оквиру 52. Међународног филмског фестивала „ФЕСТ“ у биоскопу „Арена Цинеплеџ“ биће одржана вечерас са почетком у 20 часова и 30 минута. Публика ће до 4. марта до када у Београду и Новом Саду траје филмски фестивал имати прилику да погледа 20 филмова из више од 10 земаља.
– ПОЗОРИШНА ДЕШАВАЊА Публика новосадских позоришта вечерас ће имати прилику да у Позоришту младих погледа представу „39 степеника“ од 20 часова, представу „Лепа Брена проџект“ од 19 часова и 30 минута, док је представа „Аутобиографија“ на Камерној сцени СНП од 21 час.
– ВРЕМЕ Среда у Новом Саду промењиво облачна. Дневна температура ће се кретати од минималних 9 до максималних 19 степени целзијуса.
Најважније вести за сутра, од 10 часова ујутру, доноси вам колегиница Даница.
Miris jorgovana se širi Novim Sadom ove poslednje februarske srede! (sreda, 28. februar)

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Дневне инфо: Најава најважнијих дешавања у Новом Саду за среду, 28. фебруар (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.