Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Dec.2023, 11:09

Дневне инфо: Најава најважнијих дешавања у Новом Саду за четвртак 28. децембар (ВИДЕО)

У нашој емисији ”Дневне инфо” можете се информисати о најважнијим дешавањима у Новом Саду која нас данас очекују. За четвртак 28. децембар за вас смо издвојили: @gradskeinfo
НОВОГОДИШЊИ КОНЦЕРТ КЛАСИЧНЕ МУЗИКЕ НА ГЛАВНОЈ АУТОБУСКОЈ СТАНИЦИ #viral #fyp #foryoupage #serbia #tiktok #serbiatiktok #dnevneinfo >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << #gradskeinfo
♬ original sound – gradskeinfo
НОВОГОДИШЊИ КОНЦЕРТ КЛАСИЧНЕ МУЗИКЕ НА ГЛАВНОЈ АУТОБУСКОЈ СТАНИЦИ Концерт класичне музике на главној аутобуској станици одржава се други пут у сарадњи УГ Дунавска соната и ЈГСП Нови Сад. Концерт почиње у 13 часова.
„ИТАЛИЈА КАКВУ ЈОШ НИСТЕ УПОЗНАЛИ“ У КС ЕЂШЕГ „Италија какву још нисте упознали“ отвара се данас у Културној станици Еђшег. У питању је постхумна изложба фотографија архитекте Немање Богдановића. Одабир фотографија приказује Италију, земљу изузетне лепоте са 58 локалитета на листи светске баштине Унеско, виђену очима српског фотографа.
НОВОГОДИШЊИ ГАЛА КОНЦЕРТ ВОЈВОЂАНСКОГ СИМФОНИЈСКОГ ОРКЕСТРА Војвођански симфонијски оркестар и ове године свечано обележава новогодишње празнике, традиционалним Новогодишњим гала концертом. Концерт почиње у 20 часова на сцени Јован Ђорђевић у Српском народном позоришту.
ИЗЛОЖБА „АЛМАШКИ ЛЕП“ У КС СВИЛАРА Изложба „Алмашки леп“ биће одржана од 10.00 часова у Културној станици Свилара. Посетиоци ће моћи да праве дрвене украсе који ће бити постављени по Алмашком крају.
„НОВОГОДИШЊИ ГРАДСКИ БАЗАР“ СПЕНСУ Новогодишњи градски Базар одржава се и данас од 17 до 22 часа на првом спрату Спенса (испред некадашње Градске кафане). У склопу програма наступиће КУД Жетва, од 18,00 часова.
„ФИЛМСКИ КВИЗ“ У ЛОНДОН ПАБУ У Лондон пабу у улици Лазе Телечког, у 19 часова организује се Филмски квиз. Учесници ће моћи да тестирају своје знање из девет области, а максималан број чланова у екипи је 5 особа. Цена котизације износи 200 динара.
„КАРАОКЕ ВЕЧЕ“ У ГЕРИЛА БАРУ У 19 часова у Герила бару организује се Караоке вече. Сви заинтересовани су добродошли да се опробају у својим музичким вештинама.
КОНЦЕРТ РАДЕТА ШЕРБЕЏИЈЕ У ПОЗОРИШТУ МЛАДИХ На традиционалном предновогодишњем концерту новосадској публици, Раде Шербеџија ће представити песме са последњег албума, али и остале његове непролазне хитове. Концерт почиње у 21 час у Позоришту младих.
„ЏАНДРЉИВ МУЖ“ За све оне који су жељни доброг позоришног програма, представа „Џандрљив муж“ игра се вечерас у 19 часова и 30 минута на сцени Пера Добриновић у Српском народном позоришту.
ВРЕМЕ Пред нама је још један ведар дан. Најнижа могућа температура износиће 5 степени целзијуса, док ће највиша температура бити 14 степени.
Сутра вам најновије информације из Новог Сада доноси колега Милан. Пратите Дневне инфо и увек будите у току са занимљивим дешавањима.
Otkrivamo šta treba da radite poslednjeg četvrtka u godini! (četvrtak, 28. decembar)

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Дневне инфо: Најава најважнијих дешавања у Новом Саду за четвртак 28. децембар (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Povezane vesti

Дневне инфо: Најава најважнијих дешавања у Новом Саду за петак 29. децембар (ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Dec.2023, 10:53

У нашој емисији ”Дневне инфо” можете се информисати о најважнијим дешавањима у Новом Саду која нас данас очекују. За петак 29. децембар за вас смо издвојили: @gradskeinfo...

Nastavak na GradskeInfo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.