Последњи петак најтоплијег месеца у години је стигао! ( петак, 28. јул)

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Jul.2023, 07:01

Последњи петак најтоплијег месеца у години је стигао! ( петак, 28. јул)

Последњи петак у овом месецу ће бити сунчан и топао. Температура ће се кретати од 13 до 29 степени. Бројна дешавања учиниће да запловимо у викенд срећни и насмејани. Фото: Градске инфо Ево шта нас очекује овог петка у Новом Саду:
„Критична маса“ се окупља у Лиманском парку >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << на Субином платоу данас од 17:00 часова. Још једну Критичну масу са циљем подизања свести о потреби изградње бициклистичких стаза у центру града.
Фото: nsbi.org.rs Рута је дугачка око 8 километара а вожња ће се  одржати у следећим улицама: Шекспирова, Булевар цара Лазара, Булевар Патријарха Павла, Булевар кнеза Милоша, Булевар Јована Дучића, Булевар Слободана Јовановића, Булевар војводе Степе, Булевар Европе, Радомира Раше Радујкова са завршетком у новом парку на Новом Насељу.
Током вожње ће као и увек о безбедности учесника бринути редарска екипа.
Због одржавања бициклистичке акције одређена је привремена измена режима саобраћаја од 17.00 до 18.30 часова. Фото: Градске инфо Бициклисти крећу од платоа Митра Суботића Субе, затим излазе на раскрсницу Народног фронта и Шекспирове улице, даље се крећу улицама Шекспировом, Булеваром цара Лазара, Булеваром патријарха Павла, Булеваром кнеза Милоша, Булеваром Јована Дучића, Булеваром Слободана Јовановића, Булеваром војводе Степе, Булеваром Европе, Радомира Раше Радујкова, са завршетком у новом парку.
Скуп у покрету биће под пратњом полиције ради повећане безбедности учесника ове акције, a у улицама којима се бициклисти буду кретали саобраћај ће бити успорен.
Због планираних радова на водоводној мрежи без воде ће од 8 до 20 сати бити улица Теодора Павловића. Изложба у Галерији Матице српске Поетика простора: салон као сусрет приватног и јавног у 19.00 сати у оквиру пратећег програма одржаће се предавање Поетика простора: салон као сусрет приватног и јавног које ће одржати Горан Вујков, филозоф.
Уживајте!
Koji mornar je i na koji način ostavio neizbrisiv trag u Novom Sadu?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Последњи петак најтоплијег месеца у години је стигао! ( петак, 28. јул) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.