Признајте када сте последњи пут послали разгледницу? Ове среде пошаљите пријатељима разгледницу из Новог Сада! (среда, 28. јун)

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Jun.2023, 07:01

Признајте када сте последњи пут послали разгледницу? Ове среде пошаљите пријатељима разгледницу из Новог Сада! (среда, 28. јун)

Нова среда у Новом Саду, и то каква среда! Последња среда у овом месецу. И среда као са рагледнице. Завршава се јун, а жива у термометру неће достићи више од 22 степена, могући су пљускови са грмљавином. И све је у реду, петак је у среду! Пуно интересантних дешавања ове среде у нашем >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << граду ће нас орасположити и насмејати. Фото: Градске инфо Ево шта вас очекује данас у Новом Саду:
Разговор са Синишом Жарином данас од 18:00 часова у Свилари.
„Ентузијаста. Занесен оним што радим и можда, не толико реалан…Али врло амбициозан“. Овако је у емисији Културно уметничког програма РТС „Закључано“ описао себе Синиша Жарин, оснивач Мануала и Мануаловог Музеја заборављених уметности смештеног у некадашњој Кинеској четврти, данашњем Дистрикту.
Синиша Жарин биће гост Свиларе, баш преко пута некадашње Кожаре. О односу са родним градом, о колекционарској страсти, о томе да ли су креативне индустрије мит или стварност и о свему другом што меандри разговора са човеком његове креативности, енергије и биографије носе, разговараће Виолета Ђерковић.
Фото: Градске инфо Монодраму „Идем путем па загрлим дрво“, глумац Андрија Милошевић извешће пред новосадском публиком вечерас у Српском народном позоришту, са почетком у 20:00 часова.

Трагикомедија у режији Јане Маричић говори о сину јединцу који у 40-ој години тражи идеалну жену за брак. Наравно, у томе му не само помаже, него и командује његова мама, која га боље познаје од њега самог.
Његово сломљено срце због прве љубави, мама покушава да залечи разним кандидаткињама, те тако наш јунак пролази кроз искуства о којима није ни сањао…
Знамо сви да је смех са Андријом Милошевићем загарантован.
У Централном холу СПЕНС- а презентоваће старе разгледнице Новог Сада. Од 18:00 часова можете видети како изгледа Нови Сад кроз разгледнице.
Данас готово заборављене, разгледнице су драгоцен документ о времену и развоју града. Завичајна збирка Градске библиотеке у Новом Саду пружиће вам прилику да сазнате како се мењао наш град кроз представљање дела Фонда старих разгледница Новог Сада.
Фото: Историјски архив Града Новог Сада Поједине улице ће остати без струје. ОВДЕ погледајте које!
Уживајте и пошаљите неком разгледницу из Новог Сада!
Где можете јести „на кашику“ у Новом Саду? (Други део)

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Признајте када сте последњи пут послали разгледницу? Ове среде пошаљите пријатељима разгледницу из Новог Сада! (среда, 28. јун) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.