Izvor: Luftika.rs, 21.Jan.2020, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

27-godišnja Beograđanka o svim tajnama „zanata“: Imam sve što poželim i sve to sam zaslužila

U zemljama u kojoj preovladava teška ekonomska situacija, što je slučaj i sa Srbijom, devojke (kao i muškarci) često se odlučuju za profesiju „sponzoruše“. Na domaćoj Tviter sceni nedavno je pokrenuta jedna zanimljiva diskusija na tu temu.
Naime, jedna korisnica osvrnula se na to kako danas ove devojke i žene žive, te da ih pomalo čak i razume.
„Počinjem da shvatam čari sponzoruša. Zamisli, dođeš lepo kući, skuvano je, on odmoran, mirišljav, spreman za akciju. >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Ti se lepo opustiš, pomaziš, po**beš nešto. On se skupi u teretanicu, ti odspavaš. Vrati se kući, spremi, izvedeš ga negde, srećan je, opet se malo pomazite…mmm“, napisala je ona.
Pocinjem shvacati cari sponzorusa.
Zamisli, dodjes lijepo kuc, skuhano je, on odmoran, mirisljav, spreman za akciju. Ti se lijepo opustis, pomazis, pojebes nesto.
On se skupi u teretanicu, ti odspavas.
Vrati se kuc, spremi, izvedes ga nekud, sretan je, opet se malo pomazite…mmm
— Pčela Debela 🐝 (@ZekoUsljivi) November 18, 2019

Ali kako zapravo zaista žive ove devojke i da li to odgovara realnoj slici, saznali smo iz prve ruke. Naime, za portal Blic Žena progovorila je 27-godišnja Anđela S., koja je pak, što je i očekivano, želela da ne otkriva svoj identitet u potpunosti.
Anđela tvrdi da je sasvim normalna devojka, premda većina njenih poznanika, ali i okolina ne misli tako, pre svega zbog luskuznog života i upadljivog i izazito atraktivnog izgleda.
Naime, ona je već u 18. godini započela sa estetskim korekcijama, a do sada je povećavala grudi tri puta, operisala je nos, napumpala je usne, podizala jagodice, stavila je veštačke zube, najbelje moguće, tetovirala je obrve i ne propušta da svakog meseca stavi svilene trepavice.
„Većina smatra da sam sponzoruša, i meni to ne smeta, ako žele da doživljavaju stvari na taj način. U realnosti, ja sam samo imala sreće da završim sa bogatim muškarcima, koji često i sami žele ovakve žene. Lepota košta, kao i njeno održavanje, a oni imaju novca da to isprate“, započinje mlada Beograđanka svoju priču, i tvrdi da osim činjenice da ima imućnog partnera, ona živi isto kao i većina drugih devojaka.
„Imam život kao i svaka druga devojka u ovom gradu, s tim što možda sebi više mogu da priuštim. Često izlazim na skupa mesta, uglavnom ručam i večeram po restoranima, idem u šoping, završila sam fakultet, imam svoje prijateljice, porodicu, čak i neke probleme“, priča ona.
Pitali smo je da nam opiše kako izgleda jedan njen običan dan:
„Ujutru doručkujem i popijem kafu s dečkom, a dok on završava svoje obaveze, ja završavam svoje – idem u teretanu, na pedikir i manikir, u solarijum, ili kod frizera. Popijem kafu sa prijateljicama, šetam našeg psa, pokupujem neke sitnice, pomognem roditeljima ako im nešto treba. Aktivno sam posvećena brizi o sebi. Vikendom najćeše izlazim po klubovima ili splavovima, a često otputujem i na kraći put sa dečkom.“
Ova plavuša kaže da je prvi put imala bogatog dečka kada je imala 17, a od nje je bio stariji 20 godina. Tvrdi da ju je on naučio kako se žena tretira, da joj je priuštio novac za prve plastične operacije, pomogao je čak i njenoj porodici, i redovno ju je finansirao i kupovao praktično šta god poželi. Kaže da joj posle veze sa njim nije palo na pamet da bude sa nekim ko nema veliki priliv novca, i da se tada već kretala u krugu gde se bogati muškarci lako upoznaju. Iskreno priznaje da je bila i sa oženjenima i verenima, te da joj njihov status nije preterano bitan, ako joj daju novac i posvećuju vreme.
„Dešavalo se i da se muvam sa nekim ko nema novca, ali je to bilo zabave radi. U ozbiljne veze uvek sam stupala sa zrelim i ostvarenim muškarcima koji će mi pružiti život kakav želim i zaslužujem. Volim skupu garderobu i lagodan život i ne vidim ništa pogrešno u tome. Lako je zaljubiti se u muškarca koji te tretira kao kraljicu, bez obzira kako izgleda i da li je stariji“, rekla nam je.
Sa sadašnjim dečkom je već dve godine, a on joj je kupio dobar automobil, a razgovaraju o tome i da joj kupi stan. I od prethodnog dečka je dobila kola koja je poklonila bratu. Takođe, dobijala je i skupe poklone u vidu bundi, skupocenog nakita, čak i velikih količina novca.
Kaže da ju je aktuelan partner motivisao da počne da radi u jednom trenutku, ali su ubrzo oboje shvatili da to nije dobra ideja.
„Bila sam uvek umorna i nesrećna, novac mi nije bio potreban, i nisam imala dovoljno vremena za njega. On hoće da mu uvek budem an raspolaganju kada ima vremena, pa smo oboje shvatili da je ipak bolje da ne radim“, objašnjava Anđela i kaže kako se ne brine oko toga kako će preživeti kada bude sama.
„Iskreno, ja već imam dosta ušteđevine, tako i da ostanem sama, zbrinuta sam na neki način. Isto tako, verujem da uvek mogu lako da nađem dečka – lepa sam i poznajem puno ljudi. Do sada mi se još nije desilo da sam bila singl duže od mesec dana. Za sada se nadam da ću se udati za sadašnjeg dečka – srećni smo zajedno“, zaključila je ona.
Anđela je gotovo uvek savršeno doterana i to joj ne pada teško – misli da je to najmanje što duguje svom muškarcu.
„To je moj zadatak kao žene, ali i uživam u tome. Ako mi već daje toliko novca, pa valjda je najmanje što mogu da mu priuštim da uvek budem lepa i poželjna. Nikada nisam lenja da se doterujem, a volim i osećaj koji budim u drugim ženama – često mi zavide“, završava svoju ispovest ova Beograđanka.
Potresna ispovest Beograđanke posle 4 godine ropstva u haremu





Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.