Шта вас данас очекује у Новом Саду? (Уторак, 27.9.2022.)

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Sep.2022, 07:01

Шта вас данас очекује у Новом Саду? (Уторак, 27.9.2022.)

После посла, треба вам негде да се опустите и ослободите своје фрустрације. Идеално решење је одлазак у теретану, а уторком је то врхунац нашег дана. Планове обично остављамо за викенд, а важне састанке средином или крајем недеље. Пошто још нисмо ушли у радну недељу, уторком радимо >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << успореним темпом, а време после посла користимо за одмор и опуштање. Фото: Градске инфо И како неки кажу да је уторак дан за теретану и за физичке активности, нема разлога да га не започнете на тај начин. Овог уторка екипаNovember Project Novi Sad“ вас дочекује на Леополдовом бастиону.
Шта планирају да радите? Вежбате, дружите се и смејете. План је да са пуно скакања, трчања, склекова упловимо у овај кишни уторак. Како време не обећава данас и метеролози предвиђају кишу са максималом дневном температуром до 22 степена, и јутарњом од 12 степени, јутарња гимнастика ће вам дати додану мотивацију, добро расположење и енергију да овај тмурни дан буде што бољи.
Од данас Градска управа за грађевинско земљиште и инвестиције Новог Сада започиње са радовима на првој фази реконструкције коловоза Футошког пута, као и на реконструкцији коловоза у делу Улице Соње Маринковић у Сремској Каменици (деоница до Пударске улице). Радови на Футошком путу обухватају деоницу од Булевара кнеза Милоша до Улице Бате Бркића. Радови ће се изводити најпре на десној коловозној траци – у смеру ка Улици Бате Бркића, а потом ће се прећи на леву страну ове саобраћајнице. У току радова саобраћај ће бити преусмерен на супротну траку, те апелујемо на возаче да повећају опрезност и нарочито обрате пажњу на постављену саобраћајну сигнализацију.
Фото: Градске инфо На сцени Пера Добриновић у СНП-у можете погледати  од 19:30 часова премијеру представе „Што на поду спаваш?“. Прича о Боти који одлази на одслужење војног рока у тадашњу Југословенску народну армију где су већ увелико почели ратни сукоби, јесте централна прича нове представе Српског народног позоришта у режији Кокана Младеновића.
Док у Позоришту младих можете погледати представу „Наши дани“ од 19:30 часова на малој сцени. Представа настала драматизацијом сатиричних песама В.П.Диса и најзначајнијих приповедака Радоја Домановића, који је оштро, критички беспоштедно и духовито сликао власт свога времена. Радослав Миленковић у овој представи игра више од тридесет ликова.
Поједине улице у граду ће остати без струје. Детаље планираних искључења погледајте на линку.
Фото: Pixabay/jplenio Подела преосталих 100 бесплатних ауто-седишта за децу из Новог Сада одржаће се у данас од 10 до 11 часова, у Скупштини Града Новог Сада, у плавој сали. Са циљем унапређења безбедности саобраћаја деце као путника у аутомобилима, у сарадњи са Градском управом за саобраћај и путеве Града Новог Сада, током 2022. године планирана је подела укупно 300 аутоседишта за децу од 9-36 кг.
Поводом обележавања 75 година Етнографског института САНУ, Архив Војводине и Етнографски институт САНУ
позивају вас да присуствујете промоцији издања Архива Војводине и Етнографског института САНУ. Промоција ће бити одржана у просторијама Архива са почетком од 11:00 часова.
Уживајте!
Koja su najromantičnija mesta Novog Sada?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Шта вас данас очекује у Новом Саду? (Уторак, 27.9.2022.) се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.