Вечерас ће Нови Сад окупати звездана прашина (27. јануар)

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Jan.2023, 08:01

Вечерас ће Нови Сад окупати звездана прашина (27. јануар)

Стигао је и последњи петак у овом месецу. Петак је дан када једва чекамо да завршимо посао и препустимо се чарима викенда. Овог петка у Новом Саду вас очекује толико тога, чак и звездана прашина је на програму. Фото: Градске инфо Tемпература данас у нашем граду бити од нула до два >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << степена. Ветар слаб и умерен, северни и северозападни.
За све оне који воле да ђускају и да се добро проводе вечерас у Герили је журка „Stardust party„. Звездана прашина ће се разлити по Герили и ђускањљ уз највеће хитове осамдесетих почиње од 21:00 час.
Улаз је слободан.
Пупин бар вас позива и овог петка  да дођете и забавите се. Правиме одличну журку уз добро познатог Николу Ђелића и Купидон Банд.
Телефон за резервације је 066.266.166 а број места је ограничен зато резервишите ваше место на време.
Улаз и на ову журку је слободан.
Фото: Градске инфо У Српском народном позоришту нас очекују одличне представе и овог петка:
Што на поду спаваш од 19:30 часова Берлински зид (Када се ми мртви заиграмо живих) од 20:30 часова Позориште младих на свом репертоару приказује:
Путовање са Светим Савом од 11:00 часова Наши дани од 19:00 часова Новосадско позориште прославља рођендан и данас на репертору је представа „Син земље“ од 19:00 часова.
Поједине улице ће остати без струје. ОВДЕ погледајте које.
Уживајте!
Da li znate kako se određuje redosled brojeva u novosadskim ulicama?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вечерас ће Нови Сад окупати звездана прашина (27. јануар) се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.