Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Feb.2024, 11:01

Дневне инфо: Најава најважнијих дешавања у Новом Саду за уторак, 27. фебруар (ВИДЕО)

У нашој емисији ”Дневне инфо” можете се информисати о најважнијим дешавањима у Новом Саду која нас данас очекују. За уторак, 27. фебруар за вас смо издвојили: @gradskeinfo
”НАЈЛОН КАО ИНСПИРАЦИЈА – РЕЦИКЛИРАНА МОДА” #viral #fyp #foryoupage #serbia #tiktok #serbiatiktok #dnevneinfo #gradskeinfo
♬ original sound >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << – gradskeinfo
”НАЈЛОН КАО ИНСПИРАЦИЈА – РЕЦИКЛИРАНА МОДА”
У Културној станици Барка вечерас у 18 часова можете присуствовати радионици шивења и кројења под називом ”Најлон као инспирација – рециклирана мода” за полазнике свих узраста. За овај догађај није потребна пријава већ само добра воља.
”ВЕШТИЦЕ ИЗ САЛЕМА” У СНП-У
На сцени Пера Добриновић Српског народног позоришта у 19 часова и 30 минута можете уживати у чувеној представи ”Вештице из Салема”. У питању је комад инспирисан истинитим догађајима с краја 17. века у Салему који је постао познат управо по лову на вештице и њиховом јавном суђењу.
”СЛАДОЛЕД” У ПОЗОРИШТУ МЛАДИХ
„Сладолед“ је представа која прати живот мајке и ћерке, почевши од ћеркиног детињства и мајчине младости до мамине старости у дому, говорећи о најважнијем односу у животу једне жене, односно мајке и ћерке. Овај комад можете погледати данас у 21 час у Позоришту младих.
”НЕ МО’Ш ПОБЕЋИ ОД НЕДЕЉЕ”
У исто време, односно у 21 час, на Камерној сцени Српског народног позоришта можете уживати у представи ”Не мо’ш побећи од недеље”.  Кроз приказ догодовштина младог пара срочени су најбитнији елементи једне везе у којој неминовно долази до сукоба због различитог поимања света, на које се савршено наслања стереотипна прича о половима.
БИОСКОП
У биоскопима можете погледати филм ”Црвено острво”. У питању је занимљива драма о животу младог дечака који одраста у француској колонији на Мадагаскару. Такође, уторак је дана када су биоскопске улазнице јефтиније него осталим данима па је то још један разлог да данас погледате неку филмску пројекцију.
ВРЕМЕ
Пред нама је претежно сунчан дан. Најнижа могућа температура износиће 8 степени целзијуса док ће у најтоплијем делу дана достићи до 20 степени.
Среда у Новом Саду препуна је занимљивости. О свему шта вас очекује средином ове седмице сутра ће вас известити колега Милан. Будите уз Дневне инфо.
Prvi arheološki ostaci kod saborne porte pronađeni 2007. godine. Milica Hristov, arheološkinja, za NS Uživo: Grobnice nisu u potpunosti istražene, u jednoj pronađen par bronzanih naušnica i bronzana igla

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Дневне инфо: Најава најважнијих дешавања у Новом Саду за уторак, 27. фебруар (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.