Шта нам доноси последњи четвртак у месецу јулу? (четвртак, 27. јул)

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Jul.2023, 07:00

Шта нам доноси последњи четвртак у месецу јулу? (четвртак, 27. јул)

Полако али сигурно испраћамо месец јул, било је врло динамичан и забаван. Фестивали, олује, концерти, изложбе и пуно добре забаве. Овај последњи четвртак у месецу ће бити умерено облачан са највишом дневном темературом до 24 степена. Фото: Градске инфо Осим пријатне температуре, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << која морате признати прија после паклених врућина, ево шта нас још очекује овог четвртка у Новом Саду.
Група хуманих грађана организује испред Градске библиотеке шести по реду Хуманитарни базар за суграђанку Ленку Лазаревић. Фото: Уступљене фотографије Базар ће се одржати у периоду од 18 до 21 час испред Градске библиотеке, у Дунавској 1.
Хуманитарни базар пун догодовштина за најмлађе Организатори овог базара су се потрудили да сваки наредни базар буде све занимљивији. Тако да поред укусне хране коју су доносили и сви занитересовани, на базару су се појавиле и маскоте омиљених цртаних јунака, аниматори, као и тобогани за децу.
Да је центар Новог Сада, постао стециште не само забаве, већ и хуманости сведоче ове девојке и сви добри људи спремни да уједињени помогну малој Ленки.
Јавно предузеће ,,Спортски и пословни центар Војводина“ обавештава заинтересоване да ће се манифестација Градски базар по трећи пут одржати данас на платоу СПЕНС-а од 18.00 до 24.00 сата. Фото: НовиСад2022/В. Величковић Посетиоци ће моћи да уживају у ботатој понуди различитих производа на преко 60 продајних тезги.
Очекују вас ваздушне биљке, кактуси, разноврсно цвеће, понуда домаћих млекара,   специјалитети сухомеснатих производа,  колачи, штрудле, баклавице, лангош…
Сви, који дођу поново ће пронаћи производе од  меда, квалитетно  вино и домаће пиво.
Богатој понуди базара допринеће призвођачи разних рукотворина као што су ручно израђен накит, дечије играчке, украси за косу.
Најлепши део базара биће дечији кутак. Поред цртања по лицу, фризурица за девојчице, радионице за цртање и бојење, децу ће забављати кловн. Најмлађи посетиоци моћи ће да се забаве прављењем балона од сапунице или да уживају у дворцу на надувавање.
Искористите базар на најбољи начин, уживајте у куповини, конзумацији деликатеса или се са својим малишанима дружите  са њиховим вршњацима у забавном кутку.
По први пут, од када се организује базар,  биће и музички програм, наступ новосадске групе „TWO FINGERS“, од 20 сати. Надамо се ће посетиоце привући богата и разноврсна понуда излагача, одличан музички и дечији програм, а да ће манифестација постати  традиција.
Најмлађи могу да уживају и у „Новосадском Биг дечијем лету“ које и данас има богат програм. Комплетан програм за четвртак, 27. јул погледајтe OВДЕ.
Данас због планираниx радова без воде остаје део Петроварадина и Лимана 1.
Од 8 до 17 сати бити улице Томе Маретића, Мирка Матака и Крајишка у Петроварадину Од 8 до 15 сати бити улица др Симе Милошевића на Лиману 1 Напомена: Постоји могућност да ће у току радова, уколико за тим буде потребе, блокада водоводне мреже бити продужена и проширена.
Од данас па закључно са 30. јулом, односно у складу са динамиком радова, а због радова у Успенској улици, плаћање паркирања у гаражи код СНП-а биће у режиму плаве зоне, слањем СМС на 8212, саопштио је ЈКП „Паркинг сервис“. Фото: Градске инфо Уживајте!
Novi Sad – od grada sa tri fakulteta do lidera u oblasti obrazovanja

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Шта нам доноси последњи четвртак у месецу јулу? (четвртак, 27. јул) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.