Да ли ће метеоролози погодити временску прогнозу за овај уторак? (уторак, 27. јун)

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Jun.2023, 07:01

Да ли ће метеоролози погодити временску прогнозу за овај уторак? (уторак, 27. јун)

Јуче смо цео дан очекивали кишу и није је било! Уместо свежег дана са падавинама добили смо топао дан и једине падавине су биле капљице зноја које су нам падале са чела. За вечерас метеоролози предвиђају пљускове са грмљавином, видећемо да ли ће их заиста и бити. Фото: Градске >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << инфо Цео дан ће бити топао и сунчан, минимална температура биће 16, а максимална 29 степени.
И ево шта вас све очекује у Новом Саду овог последњег уторка у месецу јуну:
Не пропустите фантастичну представу „Држ не дај“ од 20:00 часова у Гимназија Лаза Костић.
Фото: PrtSc/gigstix.com Ако имате децу која су на распусту и не знате како да их забавите, имамо решење за вас. Пре пар дана је почело „Новосадско Биг дечије лето“. Тринаесто „Новосадско Биг дечије лето“, под слоганом Љубав је…, комплетан програм за уторак, 27. јун погледајте ОВДЕ.
Фото: PrtSc/bigcenters.rs Отварање поставке Меморијала уметника „Павле Бељански и пријатељи“ одржаће се од 19:00 часова у Спомен-збирци Павла Бељанског.
Сви сте већ вероватно чули за девојчицу Нину која продаје крофне и скупља новац за лечење болесног оца.
Последњих пар недеља Нина и њена мама су продавале крофне на Адицама, данас од 19:00 часова продаја крофни ће се одржати на Тргу слободе. Фото: Pixabay/RitaE Дођите, купите крофне и помозите Нини да има оца и срећно детињство! Због планираних радова на реконструкцији ПС „Чардак“, без воде ће од 9 до 12 сати бити насеље Чардак, Ливаде, Главица и околне улице.
Фото: Pixabay/furbymama Постоји могућност да ће у току радова, уколико за тим буде потребе, блокада водоводне мреже бити продужена и проширена.
Поједине улице ће остати без струје. ОВДЕ погледајте које.
Уживајте и будите хумани!
U Domu zdravlja “Novi Sad” u toku je izdavanje lekarskih uverenja za upis u srednje, više škole i na fakultete

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Да ли ће метеоролози погодити временску прогнозу за овај уторак? (уторак, 27. јун) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.