Петак који поручује да ”Не мош’ побећи од недеље” (петак, 27. 10.)

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Okt.2023, 07:01

Петак који поручује да ”Не мош’ побећи од недеље” (петак, 27. 10.)

Уколико је веровати прогнози, овог петка нас очекује прилично кишан дан са најнижом могућом температуром од 9 степени, а највишом могућом од 27 степени. Фото: Градске инфо Ипак, немојте да вас могући пљускови обесхрабре да данас не посетите нека од многих дешавања која нас очекују >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у Новом Саду.
У КС Свилара ће у 19 часова бити одржан концерт квартета ”Пнеума” под називом ”Нова сцена”.
Овај наступ реализован је у оквиру пројекта ”Долазимо!” мреже културних станица.
Вечерас ће у 21 час бити одржан први од два заказана концерта у СКЦНС Фабрици, чувеног бенда „Jocker Out“
Уколико не знате о коме се ради, у питању је један од тренутно најтраженијих младих бендова у региону, аутор евровизијског хита ,,Carpe Diem”.
У клуб тунел стижу позната имена из света музике. Ди-џејеви ”Mindless – Dakissa, Dakman and The + b2b Gostoja” закуваће одличну журку са почетком у 23 часа.
Позоришни живот посебно је активан у ово доба године,  због тога вас у Српском народном позоришту очекују феноменални комади.
У 20.30 се на Камерној сцени игра представа ”Не мош’ побећи од недеље”, док се од 19.30, већ традиционално, игра представа ”Што на поду спаваш?” на сцени Пера Добриновић.
Уживајте у садржајном петку који нас припрема за још садржајнији викенд.
Upoznajte običaje drugih naroda: Radionica „Mali altari“ povodom „Dana mrtvih“

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Петак који поручује да ”Не мош’ побећи од недеље” (петак, 27. 10.) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.