Један фестивал се завршава овог четвртка, а други почиње! (четвртак, 26. октобар)

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Okt.2023, 07:00

Један фестивал се завршава овог четвртка, а други почиње! (четвртак, 26. октобар)

Овај октобар претендује да буде најтоплији од када се врше мерења. За сада је просечна температура виша за чак 5 степени од вишегосишњег просека. Овог последњег четвртка у месецу октобру нас очекује суво и лепо време и највиша дневна температура од 24 степена. Фото: Градске инфо Ево >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << шта нас очекује у Новом Саду овог четвртка:
Међународни фестивал краткометражног играног филма Филмски Фронт почиње данас и траје до 29. октобра у КЦНС!
Фото: Градске инфо Програм фестивала и све детаље погледајте на Фејсбук страници организатора.
Културна станица Свилара вас позива да дођете на разговор “Будућност хране” који ће се одржати у 18:00 часова.
Овај догађај представља прилику да се упознате с најсавременијим технологијама које обликују будућност производње хране.
Истраживачи са Института БиоСенс Универзитета у Новом Саду и Универзитета и истраживачког института Вагенинген из Холандије ће са вама поделити своја знања и искуства, одговарајући на питања о томе како технологија револуционизује производњу хране.
Фото: НС ЕПК Данас с почетком у 19.30 часова, Градска библиотека у Новом Саду организује музичко-поетско вече под називом „Срећан човек срећу ствара”.
Програм се састоји од избора песама за певање и казивање, одабраних тако да слушаоца емотивно ангажују и, уз измену у динамици и пажљиво биране прелазе, држе пажњу од почетка до самог краја.
Фото: Градске инфо Посетиоци ће имати прилику да чују стихове Милоша Црњанског, Мирослава Антића, Душка Радовића итд. У програм су укључена два инструмента – гитара и укулеле, а изводи га Драгана Младенов, сценска уметница са богатим искуством из области позоришта, музике, плеса и књижевности.
У Српском народном позоришту можете погледати две представе: Представа „Што на поду спаваш“ од 19:30 часова Представа „Неодустајање“ од 20:30 часова У Позоришту младих на репертоару је представа која је јуче имала своју премијеру „Ксенија и ловац“. Представу можете погледати од 18:00 часова на малој сцени.
Ове године фестивал Номус ће бити завршен мало другачијим, оригиналним и узбудљивим wорлд мусиц програмом, који ће извести феноменални пијаниста Симон Трпчески са својим колегама и пријатељима, такође изузетним уметницима.
Концерт ће се одржати вечерас од 20:00 часова у Синагоги.
Фото: Градске инфо Од данас одређена је забрана одвијања саобраћаја у Которској ББ (6325) у Новом Саду, због извођења радова на изградњи водоводног и канализационог прикључка. Привремено ће бити измењена и траса кретања аутобуске линије број 12 због радова.
ОВДЕ погледајте како ће се одвијати саобраћај на Телепу.
Поједине улице ће остати без струје. ОВДЕ погледајте које.
Уживајте!
Ko je bila Vera Crvenčanin Kulenović čiji je lik osvanuo u Novom Sadu? (FOTO)

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Један фестивал се завршава овог четвртка, а други почиње! (четвртак, 26. октобар) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.