Да ли нам је свима потребан предах? (среда, 26. јул)

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Jul.2023, 07:00

Да ли нам је свима потребан предах? (среда, 26. јул)

Нисмо више сигурни коме можемо да верујемо, да ли нас и временска прогноза лаже? Да ли је невреме било онакво како смо очекивали? Да ли ове среде наступа предах? Да ли ће мало хладнија среда донети боље расположење… ко то зна. Оно што сигурно знамо је шта вас очекује данас у Новом >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Саду. Фото: Градске инфо И док се склањамо од олује не идемо на Штранд и по парковима оно што можемо да урадимо ове среде је да посетимо неку од изложби које су одомаћиле у нашем граду.
Немојте после да буде изложба је прошла нисмо стигли да је посетимо.
Ево које изложбе можете посетити данас у Новом Саду: Изложба Поклон-збирка Драгише Брашована отворена је 1.јуна у Галерији Матице српске, на дан када је пре 65 година Галерија отворена у згради на Тргу галерија.
Поставку ће заинтересовани посетиоци имати прилику да погледају све до 15. септембра ове године.
Изложба Пшеница – Од њиве до трпезе, отворена је за посетиоце до 20. септембра у Музеју Војводине у Новом Саду.
Фото: PrtSc/muzejvojvodine.org.rs Изложба слика Данијеле Кнежевић Утопија. Можете је посетити до 6. августа у Ликовном салону Културног центра Новог Сада.
Фото: Градске инфо Изложбом „Милева: Ми смо стена” у Музеју града Новог Сада светској јавности је представљен живот и значај Милеве Марић Ајнштајн. Музеј на петроварадинској стени која наткриљује Нови Сад преиспитаће симболику презимена Ајнштајн (једна стена) кроз изложбу која је инспирисана Милевиним блиставим умом, а приказана кроз уметничку призму аутора др Душана Јововића.
Ова уметничка изложба је јединствена и зато што је настала креативном употребом најмодернијих технологија, нових медија, 3Д анимација, дигиталног звука, холограма, али и класичног уметничког језика који се огледа у скулптури, графичком дизајну, цртежу и слици.
Изложба ради сваког дана од 9 до 17 часова.
Фото: Градске инфо Изложба акварела Новосадске ведуте, ауторке Оливере Попов, биће отворена  је до 21. септембра у Историјском архиву града Новог Сада (Филипа Вишњића бр. 2/а). Поставка је реализована у сарадњи Културног центра Новог Сада и Историјског архива града Новог Сада.
Уживајте!
Izmena režima saobraćaja od sutra na delu auto-puta od petlje Novi Sad sever do petlje Novi Sad centar

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Да ли нам је свима потребан предах? (среда, 26. јул) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.